• LIFE&STYLE

    Με Celia Kritharioti στο Λας Βέγκας η Κριστίνα Αγκιλέρα

    • NewsRoom
    Η Christina Aguilera με φόρεμα Celia Kritharioti

    Η Christina Aguilera με φόρεμα Celia Kritharioti


    Πιο λαμπερή και εντυπωσιακή από ποτέ είναι η Κριστίνα Αγκιλέρα, φορώντας Celia Kritharioti στη σκηνή του Voltaire στο Λας Βέγκας.

    Η Κριστίνα Αγκιλέρα επέστρεψε στη μουσική σκηνή με μια σειρά από sold out εμφανίσεις στο Λας Βέγκας. Μάλιστα, έντονο είναι το ελληνικό στοιχείο, αφού ένα από τα outfit που επέλεξε να φορέσει είναι μια μοναδική δημιουργία από την Ελληνίδα σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη.

    Πρόκειται για ένα άκρως σέξι μαύρο κορμάκι με κρόσια από στρας. Το outfit ολοκλήρωσε με μαύρα γάντια και μαύρες over the knee μπότες.

    Το ίδιο κορμάκι είχε φορέσει και η Δέσποινα Βανδή στα Madwalk 2023.

    Το show είναι τόσο επιτυχημένο που μόλις ανακοινώθηκαν έξτρα ημερομηνίες για τον Απρίλιο και θα διαρκέσει μέχρι τον Αύγουστο.

    Η Σήλια Κριθαριώτη πρωταγωνιστεί και στην ξένη showbiz, αφού ντύνει συχνά μερικά από τα πιο «hot» ονόματα, όπως Μπιγιόνσε, Μαρία Μενούνος, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τζένιφερ Λόπεζα, κ.α.

    Το Σαββατοκύριακο των Όσκαρ, με φορέματα Celia Kritharioti Haute Couture εμφανίστηκαν η Μαρία Μενούνος, η διάσημη ηθοποιός Νταϊάνα Ραμίρεζ, η ανταποκρίτρια του «E! News», Κέλτι Νάιτλι, η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο Λάρσεν Τόμσον, καθώς και το μοντέλο και DJ, Ρέιτσελ Γουίντερς.

    Στο κόκκινο χαλί των Oscar βρέθηκε και η ίδια η Σήλια Κριθαριώτη, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της Νίκο Τσάκο, για να στηρίξει τον Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο.

    Η παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια, μαγνήτισε τα βλέμματα επιλέγοντας ένα off shoulder φόρεμα με μαύρο μπούστο και ογκώδη κόκκινη φούστα.

    Η Christina Aguilera με φόρεμα Celia Kritharioti
    Η Christina Aguilera με φόρεμα Celia Kritharioti
    Η Δέσποινα Βανδή στα Madwalk 2023
    Η Δέσποινα Βανδή στα Madwalk 2023

     

     

     

     

    Διαβάστε επίσης:

    Celia Kritharioti και Νίκος Τσάκος στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ (video)

    Εντυπωσίασαν για άλλη μια φορά οι δημιουργίες της Celia Kritharioti στο κόκκινο χαλί των Oscar 2024

    Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Η έμπνευση πίσω από το εντυπωσιακό σπίτι τους στην Πλάκα (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ