Απόψε στις 21:00 στο MasterChef Junior, η Κλεοπάτρα και Χρήστος, οι αρχηγοί των δυο ομάδων στην εξωτερική δοκιμασία στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας, περιμένουν με αγωνία να μάθουν σε ποια ομάδα έδωσε τελικά τη νίκη το προσωπικό της Βάσης.
Η νικήτρια ομάδα όχι μόνο δεν θα λάβει μέρος στη μαγειρική δοκιμασία, από την οποία θα προκύψουν οι δυο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, αλλά θα είναι αυτή που θα επιλέξει το βασικό υλικό, με το οποίο θα μαγειρέψει η χαμένη ομάδα.
Μια έκπληξη όμως περιμένει τους χαμένους, οι οποίοι αυτή τη φορά θα μαγειρέψουν στους πάγκους με τη βοήθεια των πιο αγαπημένων τους προσώπων.
Πώς θα εξελιχθεί η αναπάντεχη αυτή μαγειρική δοκιμασία;
Δείτε εδώ το τρέιλερ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οριστικό τέλος τα ξημερώματα της Κυριακής για το Mega
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί ο Άγγελος Μπράτης θέλει να τον αποκαλούν «μόδιστρο» και όχι σχεδιαστή μόδας;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει γιατί αναγκάστηκε να κάνει πλαστική
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερχεται ανασχηματισμός, ποιοι χτυπούν Μαρινάκη, Σδούκου, Αγαπηδάκη, η «μπηχτή» της Νίκης, η βουτιά της Κάρυ και τα… τραγουδάκια του Σάντσεθ
- Τέλος σε μια στρέβλωση δεκαετιών: Τι αλλάζει στις άδειες των διευθυντικών στελεχών με τον νέο εργασιακό νόμο
- Aktor Group: Οι μακροπρόθεσμες υπεραξίες, το νέο μετοχικό status και τι κόστος κτήσης έχουν οι ισχυρότεροι μέτοχοι
- Τεχνική Ολυμπιακή – Οικογένεια Στέγγου: Το deal που έφερε… εμφύλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.