• LIFE&STYLE

    Μαρσό: «Είναι αρπακτικό», επιμένει για τον Ντεπαρντιέ αψηφώντας την στήριξή του από τον Μακρόν

    • NewsRoom
    Σοφί Μαρσό

    Σοφί Μαρσό


    Αρνητικά συνεχίζει να εκφράζεται για τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, η Σοφί Μαρσό αψηφώντας τη στήριξή του από τον Μακρόν.

    Ειδικότερα, δε δίστασε να τον χαρακτηρίσει μεταξύ άλλων ως «αρπακτικό».

    «Ποτέ δεν τόλμησε να με αγγίξει μπροστά σε άλλους , διαφορετικά θα του έδινα γροθιά στο πρόσωπο. Αλλά κάτω από τα σεντόνια, τα χέρια του…», είχε δηλώσει πριν από χρόνια στους δημοσιογράφους Raphaëlle Bacqué και Samuel Blumenfeld ενώ έπαιζε στο πλευρό του Ντεπαρντιέ στην ταινία «La Police».

    Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν υποστήριξε τον ηθοποιό Ζεράρ Ντεπαρντιέ αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι έχει γίνει στόχος «ανθρωποκυνηγητού». Στη συνέχεια, περίπου 60 Γάλλοι ηθοποιοί και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες κατήγγειλαν το «λιντσάρισμα» του ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις.

    Από την πλευρά του Γάλλου ηθοποιού, σε ό,τι αφορά την επιστολή των συναδέλφων του που έσπευσαν να τον υπερασπιστούν μετά την υποστήριξη του Μακρόν, παραδέχτηκε ότι του την είχαν δείξει πριν από τη δημοσίευσή της, επιμένοντας ότι δεν την είχε ζητήσει.

    «Όταν οι άνθρωποι επιτίθενται στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ με αυτόν τον τρόπο, επιτίθενται στην Τέχνη», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή.

    «Η Γαλλία του οφείλει τόσα πολλά. Ο κινηματογράφος και το θέατρο δεν μπορούν χωρίς τη μοναδική και εξαιρετική προσωπικότητά του», ανέφεραν οι διασημότητες και συνέχισαν «Κανείς δεν μπορεί να σβήσει το ανεξίτηλο αποτύπωμα του έργου του στην εποχή μας».

    Την ίδια ώρα, φεμινίστριες και πολιτικοί της Αριστεράς έσπευσαν να επικρίνουν δριμύτατα τον αρχηγό του γαλλικού κράτους για τη στάση του απέναντι στον Γάλλο ηθοποιό, ο οποίος βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης,καθώς ερευνάται για βιασμό και σεξιστικά σχόλια σε βάρος γυναικών.

    Διαβάστε επίσης:

    Κασσελάκης: «Happy new year guys» – Οι ευχές από το Τέξας – Δείτε βίντεο

    Τέλη κυκλοφορίας: Νέο σχέδιο για την πληρωμή των προστίμων από τους «ξεχασιάρηδες»

    Francoise Bettencourt Meyers: Η κληρονόμος της L’Oreal γίνεται η πρώτη γυναίκα με περιουσία 100 δισ. δολάρια



    ΣΧΟΛΙΑ