• LIFE&STYLE

    Μαρκουλάκης για Προδότες: Η ηδονή του να παίζεις τον Προδότη δεν συγκρίνεται

    Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην avant premiere του νέου παιχνιδιού «Οι Προδότες» του ΑΝΤ1

    Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην avant premiere του νέου παιχνιδιού «Οι Προδότες» του ΑΝΤ1


    Μία εβδομάδα πριν η Έπαυλη των Προδοτών ανοίξει τις πύλες της και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης υποδεχτεί τους 22 «Πιστούς» του, πήραμε μια πρώτη γεύση από το νέο πρωτότυπο παιχνίδι στρατηγικής του ΑΝΤ1 στην avant premiere που πραγματοποιήθηκε στην Gold Class των Village Cinemas.

    Οι Προδότες, που κάνουν πρεμιέρα την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 21:00, είναι ένα τηλεπαιχνίδι που θυμίζει έντονα το γνωστό παρεΐστικο παιχνίδι «Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο». Ανάμεσα στους 22 «Πιστούς» παίκτες, υπάρχουν οι «Προδότες», οι οποίοι κάθε βράδυ εξοντώνουν έναν-έναν τους υπόλοιπους, με στόχο να υπερισχύσουν εκείνοι στο τέλος.

    Στόχος είναι η εξιχνίαση του μυστηρίου. Το «μενού» έχει μυστικά και συνωμοσίες, κρυφές ταυτότητες και συντροφικά μαχαιρώματα, ενώ το χρηματικό έπαθλο για όσους μείνουν μέχρι το τέλος, φτάνει μέχρι και τις 100.000 ευρώ.

    Στο πρώτο επεισόδιο, ο host επιλέγει τους Προδότες, η ταυτότητα των οποίων παραμένει κρυφή στους υπόλοιπους παίκτες, ενώ για την αποφυγή διαρροής spoiler κρυφή παρέμεινε και για εμάς που παρακολουθήσαμε την «avant premiere»…

    «Η ηδονή του να παίζεις τον Προδότη δεν συγκρίνεται» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, καθώς υπήρξε μεγάλη προθυμία εκ μέρους των παικτών να μπουν σε αυτόν τον ρόλο.

    Μαρκουλάκης: «Είμαι περήφανος που συμμετείχα σε αυτό το project»

    «Είμαι ενθουσιασμένος που έχω τον ρόλο του οικοδεσπότη. Από την πρώτη στιγμή που είδα το concept, κατάλαβα ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα διαφορετικό παιχνίδι. Ο ενθουσιασμός μου πέρασε πολλά στάδια και άνθισε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και των γυρισμάτων. Μετά την ολοκλήρωση των “Προδοτών”, μπορώ να πω με σιγουριά ότι είμαι περήφανος που συμμετείχα σε αυτό το project», δήλωσε ο ίδιος, μεταξύ άλλων.

    Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ένας «Προδότης»
    Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ένας «Προδότης»

    Λεβέντης: «Ο ΑΝΤ1 φέρνει στην Ελλάδα μία διεθνή επιτυχία»

    Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λεβέντης – Managing Director – ANT1 TV, MAK TV & Antenna Studios, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση, δήλωσε: «Ο ΑΝΤ1, για μία ακόμα φορά, πρωτοπορεί και φέρνει στην Ελλάδα μία διεθνή επιτυχία, η οποία προβάλλεται, ήδη, στα μεγαλύτερα κανάλια και πλατφόρμες του κόσμου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε στο πρόγραμμά μας τους “Προδότες”, ένα μοναδικό και συναρπαστικό παιχνίδι μυστηρίου και στρατηγικής. Είμαστε, επίσης, χαρούμενοι που έχουμε έναν εξαιρετικό παρουσιαστή και που συστήνουμε για ακόμη μια φορά στους Έλληνες τηλεθεατές μία παραγωγή υψηλής ποιότητας με εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές παγκοσμίως».

    Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Γιώργος Λεβέντης
    Στην avant premiere

    Οι Προδότες κάνουν πρεμιέρα την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 21:00 & θα προβάλλονται κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00.

    Στην Gold Class των Village @ The Mall
    Στην Gold Class των Village @ The Mall
    «Οι Προδότες»
    «Οι Προδότες»

    Διαβάστε επίσης:

    Οι Προδότες: Γνωρίστε τους παίκτες

    Χριστίνα Βακάκη – Βασίλης Μιχαήλ: Η κόρη του Mr Jumbo και ο εφοπλιστής ακύρωσαν τη βάφτιση στη Μύκονο

    Η Chanel πάει Xoνγκ Κονγκ: Νοίκιασε εμβληματικό διώροφο κατάστημα έναντι 383.000 δολ. μηνιαίως

    ──────────────────



    ΣΧΟΛΙΑ