• LIFE&STYLE

    Χριστίνα Βακάκη – Βασίλης Μιχαήλ: Η κόρη του Mr Jumbo και ο εφοπλιστής ακύρωσαν τη βάφτιση στη Μύκονο

    • NewsRoom
    Αριστερά, ο εφοπλιστής, Βασίλης Μιχαήλ και η κόρη του Mr Jumbo, Χριστίνα Βακάκη εξέρχονται από το μαιευτήριο με το μωρό τους και δεξιά το beach bar Nammos στη Μύκονο γεμάτο κόσμο

    Βασίλης Μιχαήλ και Χριστίνα Βακάκη


    Η κατεδάφιση των αυθαίρετων του Nammos στη Μύκονο φαίνεται πως χάλασαν τα σχέδια της Χριστίνας Βακάκη και του Βασίλη Μιχαήλ.

    Η κόρη του Mr Jumbo, Απόστολου Βακάκη και ο γνωστός εφοπλιστής είχαν προγραμματίσει εδώ και μήνες τη βάφτιση και το πάρτι – υπερπαραγωγή του παιδιού τους στο γνωστό beach bar της Ψαρρού για το Σάββατο 3 Ιουνίου. Στο πάρτι, μάλιστα, θα τραγουδούσε ο Σάκης Ρούβας.

    Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του Nammos αποφάσισαν αυτοβούλως την κατεδάφιση των παράνομων κατασκευών, όπως μετέδωσε πρώτο το mononews από το πρωί της Πέμπτης, έπειτα από έγγραφο που έλαβαν από τις εισαγγελικές Αρχές του υπουργείου Περιβάλλοντος.

    Το περιεχόμενό του αναφερόταν στις διαδικασίες για την κατεδάφιση και πως αυτές πρέπει να επισπευστούν, εκτός κι αν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης Nammos έδειχναν διατεθειμένοι να κατεδαφίσουν με δική τους πρωτοβουλία τα αυθαίρετα εντός του καταστήματος τους, κάτι που έγινε.

    Το επίμαχο έγγραφο κοινοποιήθηκε και στις εισαγγελικές Αρχές και στην Πολεοδομία της Σύρου.

    Την ίδια μέρα κιόλας η διεύθυνση Πολεοδομίας απέστειλε ένα άλλο έγγραφο προς την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου με θέμα, την «προθεσμία εκτέλεσης συμμόρφωσης σύμφωνα με την ΑΑ695900/25-5-23 Έγκρισης Εκτέλεσης Εργασιών στην περιοχή Ψαρρού στη Μύκονο, σε ιδιοκτησία Nammos World IKE».

    Η Χριστίνα Βακάκη έγκυος
    Η Χριστίνα Βακάκη, έγκυος

    Όπως γράφει το mononews, οι μέτοχοι του Nammos, κκ. Πέτρος Στάθης, Ζαννής Φραντζέσκος και Σάμι Ιμπραήμ, συμβουλεύτηκαν έμπειρους νομικούς και αποφάσισαν ότι αυτό που τους συμφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν είναι να συνεχίσουν την αντιπαράθεση με τις αρμόδιες Αρχές, αλλά να βρουν τρόπο να κρατήσουν ανοιχτό το μαγαζί τους, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της τουριστικής σεζόν, τα έξοδα τρέχουν και οι τζίροι παρουσιάζονται μειωμένοι.

    Συνεπώς, το μαγαζί πλέον δεν προσφέρεται για πολυτελή πάρτι, αφού έχει γεμίσει από μπάζα, τα οποία, όμως, αναμένεται σύντομα να απομακρυνθούν.

    Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το mononews με τις μπουλντόζες εν δράσει:

    Δείτε το βίντεο από το Happy Day:

    Διαβάστε επίσης:

    Η ερωτική εξομολόγηση του εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ στη Χριστίνα Βακάκη

    Μύκονος: Τα ντοκουμέντα για τα πρόστιμα στα beach bars και ο Έλληνας «Ντι Πιέτρο»

    Tζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Απέκτησαν έπαυλη 60,85 εκατ. δολαρίων με 24 μπάνια και 15 τζάκια

    ──────────────────



    ΣΧΟΛΙΑ