• LIFE&STYLE

    Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Στο Μονακό για τη βάφτιση της κόρης των Mr. Nammos, Ζαννή Φραντζέσκου και Βερόνικα Πάστρα

    • NewsRoom
    Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Στο Μονακό για τη βάφτιση της κόρης του Ζαννή Φραντζέσκου και της Βερόνικα Πάστρα

    Λέων Πατίτσας και Μαριέττα Χρουσαλά


    Το τρίτο τους παιδί βάφτισαν μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Mr. Nammos, Ζαννής Φραντζέσκος και η Βερόνικα Πάστρα, στο Μόντε Κάρλο του Μονακό.

    Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2015 σε μια παραμυθένια τελετή στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, βάφτισε την κόρη του, που έλαβε το όνομα Άιβι.

    Μεταξύ των λαμπερών προσκεκλημένων ήταν και η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με τον σύζυγό της και εφοπλιστή, Λέοντα Πατίτσα. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και μοντέλο επέλεξε ένα φόρεμα από Celia Kritharioti, σε πράσινους τόνους. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε όμορφα στιγμιότυπα από το κοσμοπολίτικο Μόντε Κάρλο και την ξεχωριστή αυτή βάφτιση.

    «Καταπληκτικό Σαββατοκύριακο γιορτάζοντας την ημέρα της Άιβι με φίλους. Βερόνικα, είσαι υπέροχη οικοδέσποινα», έγραψε κάτω από μία ανάρτηση, η Μαριέττα Χρουσαλά.

    Η εκθαμβωτική παρουσιάστρια και μαμά τριών παιδιών συνάντησε και τη Βικτόρια Σίλβστεντ, ένα από τα πιο διάσημα κουνελάκια του Playboy. To μοντέλο, παρουσιάστρια και ηθοποιός από τη Σουδία, επισκέπτεται συχνά το Μονακό, ενώ έκανε και διακοπές στη Μύκονο το καλοκαίρι που μας πέρασε.

    Ζαννής Φραντζέσκος και Βερόνικα Πάστρα

    Σημειώνεται ότι η Άιβι είναι το τρίτο παιδί του Mr. Nammos και της Βερόνικα Πάστρα. Ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του έχουν αποκτήσει ακόμη μία κόρη, την Ανέζια και έναν γιο, τον Ζαν.

    Δείτε τις αναρτήσεις στο Instagram:

    Μαριέττα Χρουσαλά
    Λέων Πατίτσας και Μαριέττα Χρουσαλά

    Διαβάστε επίσης:

    Οικογένεια Ζέιν: 700 καλεσμένοι, ένας παραμυθένιος γάμος στο Μονακό και… η Άννα Βίσση (pics)

    Στέλιος Χατζηιωάννου: Η συναρπαστική ιστορία του Μr EasyJet, η αγάπη για τις Σπέτσες και η κατάκτηση των αιθέρων

    Παραμυθένιος γάμος στο Παρίσι για τον πρίγκιπα Ρόστισλαβ Ρομανόφ και τη Φωτεινή Γεωργαντά (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ