ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Νεβάδα
Με ένα εκκεντρικό, φουτουριστικό look, η Μαριάννα Γουλανδρή έκανε την εμφάνισή της στο φεστιβάλ μουσικής Burning Man Festival, που διεξάγεται κάθε χρόνο στην έρημο της Νεβάδα, στις ΗΠΑ.
Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη διακρίνεται για τις εντυπωσιακές και σικ ενδυματολογικές της επιλογές. Αυτή τη φορά, τόλμησε ένα πιο εκκεντρικό look για την συγκεκριμένη περίσταση, καθώς φέτος το θέμα του φεστιβάλ έχει τίτλο «Metamorphoses».
Φόρεσε μία εκκεντρική κολλητή ολόσωμη φόρμα με γεωμετρικό μοτίβο, στις αποχρώσεις του μπλε, του ροζ και του πράσινου, ενώ για παπούτσια επέλεξε ένα ζευγάει πλατφόρμες, στα χρώματα του ουράνιου τόξου, με ψυχεδελλικό εφέ.
Φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και μιλώντας στο κινητό, η Μαριάννα Γουλανδρή πόζαρε στο φακό ατενίζοντας την έρημο μπροστά της.
«Calling earth #AnotherPlanet #BurnBaby», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram.
https://www.instagram.com/p/B2CVWEMCF94/?utm_source=ig_embed
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρήστος Μαυρίκης: Ποινή κάθειρξης 6 χρόνια χωρίς αναστολή για την απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη – Όσα υποστήριξε
- Με την εγγύηση της TÜV AUSTRIA Hellas η πιστοποίηση της Mellon Technologies για την αριστεία στην εξυπηρέτηση πελατών
- Δήμητρα Κούστα-Άννα Βίσση: Ανανεωμένες λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού από τη δισκογραφική τους
- Ευρωπαϊκές τραπεζικές μετοχές: Τέλος στο ιστορικό ανοδικό σερί λόγω πολέμου και AI
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.