ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Νεβάδα
Με ένα εκκεντρικό, φουτουριστικό look, η Μαριάννα Γουλανδρή έκανε την εμφάνισή της στο φεστιβάλ μουσικής Burning Man Festival, που διεξάγεται κάθε χρόνο στην έρημο της Νεβάδα, στις ΗΠΑ.
Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη διακρίνεται για τις εντυπωσιακές και σικ ενδυματολογικές της επιλογές. Αυτή τη φορά, τόλμησε ένα πιο εκκεντρικό look για την συγκεκριμένη περίσταση, καθώς φέτος το θέμα του φεστιβάλ έχει τίτλο «Metamorphoses».
Φόρεσε μία εκκεντρική κολλητή ολόσωμη φόρμα με γεωμετρικό μοτίβο, στις αποχρώσεις του μπλε, του ροζ και του πράσινου, ενώ για παπούτσια επέλεξε ένα ζευγάει πλατφόρμες, στα χρώματα του ουράνιου τόξου, με ψυχεδελλικό εφέ.
Φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και μιλώντας στο κινητό, η Μαριάννα Γουλανδρή πόζαρε στο φακό ατενίζοντας την έρημο μπροστά της.
«Calling earth #AnotherPlanet #BurnBaby», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram.
https://www.instagram.com/p/B2CVWEMCF94/?utm_source=ig_embed
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Louboutin: βάζει φωτιά στη Formula 1
- Cartier Panthère και η ελληνική επιρροή στην υψηλή κοσμηματοποιία
- Ένα στέμμα σε μορφή νομίσματος: Το ακριβότερο συλλεκτικό νόμισμα του κόσμου βγαίνει σε δημοπρασία
- Η κουρασμενη αγορά, ο επίμονος Αθανασίου και η super Lamda, ο happy Στουρνάρας, πόσα λεφτά βγάζει ο Προκοπίου από τους καφέδες, η κατήφεια στην ΝΔ λόγω Λοβέρδου, τα τριτοτέταρτα ραντεβού Κικίλια και το showdown Ολγας – Μίνωα
