• LIFE&STYLE

    Μαρία Μπεκατώρου: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον σύζυγό της

    μπεκατωρου-μαρια

    Μαρία Μπεκατώρου


    Συνέντευξη στο περιοδικό DownTown της Κύπρου παραχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου η οποία μίλησε για τις σχέσεις της, μεταξύ άλλων. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια των Your Face Sounds Familiar και Still Standing αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει κάνει το λάθος να εμπειστευτεί λάθος άνθρωπο ο οποίος στο τέλος την πρόδωσε.

    Ακόμη, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

    Ποιο λάθος που έκανες δεν θα ήθελες με τίποτα να το επαναλάβεις;

    Κάποτε εμπιστεύτηκα λάθος άνθρωπο. Είχα μιλήσει σε «δικό μου» πρόσωπο για ένα θέμα και με πρόδωσε. Ήταν σε φιλικό επίπεδο η συγκεκριμένη προδοσία, και απογοητεύτηκα. Από τότε έχω, ως αρχή μου, να μη μιλάω σε ανθρώπους που δεν ξέρω καλά, μόνο και μόνο επειδή είμαι ευάλωτη.

    Πρέπει να τσεκάρεις πολλές φορές έναν φίλο σου για να πεις ότι είναι φίλος σου. Κι αν δεν ξέρεις κάποιον καλά, τότε καλό είναι να μην τα λες όλα. Εγώ, την πάτησα και πήρα το μάθημά μου!

    Παραμένεις, όμως, ευκολόπιστη κι ας προδόθηκες…

    Όχι, δεν είμαι πια. Έχεις δίκιο, κάποτε ήμουν πολύ καλοπροαίρετη κι ευκολόπιστη. Όχι πια.

    Μετά από 11 χρόνια γάμου και 20 χρόνια σχέσης, ο έρωτας παραμένει ανάμεσά σας;

    Παραμένει, αλλά σε μία διαφορετική μορφή – πιο μεστή, πιο βαθιά. Ξέρεις, εμένα δεν μου πηγαίνει το τρελό σκίρτημα των πρώτων εβδομάδων, η ένταση, το άγχος. Θέλω ηρεμία, το «λιμάνι» μου, που λέμε. Και ο Αντώνης μου τα έδωσε αυτά. Υπάρχει ειλικρινής και ανιδιοτελής αγάπη ανάμεσά μας. Εμένα αυτός ο έρωτας μου ταιριάζει. Προτιμώ την αγάπη από τον έρωτα – είναι πιο βαθύ συναίσθημα. Έχουμε τη λέξη «αφοσίωση». Αυτή μας χαρακτηρίζει.

    Δεν περάσατε ποτέ κρίση;

    Όχι, ποτέ. Μόνο περιόδους γκρίνιας, αλλά κι αυτό πέρασε στα ψιλά. Δηλαδή «άσε με, ρε παιδί μου. Μη με πιέζεις με το τάδε θέμα!». Αυτό και ως εκεί. Στα 20 χρόνια που είμαι με τον άντρα μου, δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Θα το πιστέψεις;

    Όχι, δεν γίνεται…

    Τσακωμός, τι είναι; Να κάνεις έναν καβγά, να φωνάξεις και να μη μιλιέσαι με τον άλλον. Εγώ δεν το μπορώ αυτό, δεν το αντέχω. Λίγη γκρίνια μπορεί να υπάρξει πού και πού, αλλά κάνει και καλό. Είναι ένα ωραίο σκαμπανέβασμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΚΑΪ: Τέλος το Survivor και το Power of Love – Τι θα γίνει με Τανιμανίδη-Λιανό-Μπακοδήμου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αποχώρηση-έκπληξη, φλερτ και αποκαλύψεις (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Το Twitter «δικάζει» την Σπυριδούλα (tweets & video)



    ΣΧΟΛΙΑ