• LIFE&STYLE

    Survivor: Αποχώρηση-έκπληξη, φλερτ και αποκαλύψεις (video)

    • NewsRoom


    Μόλις 11 ημέρες διήρκεσε η παραμονή του Πάτρικ Ογκουνσότο στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο, αφού ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και αποχώρησε χθες, Τρίτη.

    Ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν υποψήφιος μαζί με τον Σπύρο και τον Τόνι, καθώς αγωνιστικά δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες των συμπαικτών του, αλλά ούτε και των φανατικών τηλεθεατών.

    Πέρα από την αποχώρηση, ένα άλλο θέμα που απασχόλησε ιδιαίτερα τον κόσμο και τις δύο ομάδες είναι το φλερτ που έχει αναπτύξει η Κατερίνα Δαλάκα με τον αντίπαλό της, Ατακάν.

    Όπως αποκάλυψε η Μελίσα από την τουρκική ομάδα, η Κατερίνα Δαλάκα σκοπεύει σε περίπτωση που κερδίσει ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητα, να το χαρίσει στον Ατακάν, καθώς έχει ήδη κερδίσει ένα από το περσινό Survivor.

    «Η Κατερίνα πέρυσι κέρδισε ένα αμάξι. Είπε ότι αν κερδίσει και φέτος, θα το δώσει στον Ατακάν. Μπορεί να το δώσει, είναι τέτοια κοπέλα. Είναι συνέχεια δίπλα δίπλα. Η Κατερίνα μου ζήτησε να τους μεταφράζω», τους είπε μεταξύ άλλων η Μελίσα.

    Η Κατερίνα Δαλάκα είχε μιλήσει με άκρως κολακευτικά σχόλια για τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας και του είχε δωρίσει κι ένα κομποσκοίνι.

    «Θα ήθελα να τον γνωρίσω καλύτερα και από την αντίπαλη ομάδα είναι ο πιο όμορφος», είχε δηλώσει.

    ΔΕΙΤΕ: Επικές περιγραφές από τον Ογκουνσότο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Σκληρή κόντρα για το πολυτελές έπαθλο – «Ξέσπασε» ο Ογκουνσότο (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Το Twitter «δικάζει» την Σπυριδούλα (tweets & video)



    ΣΧΟΛΙΑ