• LIFE&STYLE

    Μαρία Κίτσου: Η Λενιώ από τις «Άγριες Μέλισσες» τραγουδά με Νταλάρα και Ζουγανέλη

    • NewsRoom

    Μαρία Κίτσου


    Το ταλέντο της στο τραγούδι αποδεικνύει η Μαρία Κίτσου μέσα από τη συμμετοχή της στο soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας «Ευτυχία».

    Η αγαπημένη ηθοποιός, που φέτος έχει κλέψει την παράσταση ως Λενιώ στις «Άγριες Μέλισσες», συμμετέχει σε ένα από τα 17 τραγούδια του άλμπουμ της ταινίας, που είναι βασισμένη στον ταραχώδη βίο και το σπουδαίο έργο που κληρονόμησε η ελληνική μουσική από τη μεγαλειώδη πένα της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

    Το άλμπουμ περιλαμβάνει 7 instrumental κομμάτια σε πρωτότυπη μουσική του Μίνωα Μάτσα, το ομώνυμο, ήδη γνωστό και πολύ αγαπημένο τραγούδι «ΕΥΤΥΧΙΑ» με τις φωνές των Γιώργου Νταλάρα, Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Κώστα Τριανταφυλλίδη και Μαρίας Κίτσου σε μουσική Μίνου Μάτσα και στίχους της Σοφίας Καψούρου αλλά και εννέα ακόμα μεγάλες επιτυχίες σε στίχους της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου ερμηνευμένες από σπουδαίες νέες λαϊκές φωνές.

    Παρά το γεγονός ότι η Μαρία Κίτσου έχει πολλές συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις, ο περισσότερος κόσμος την γνώρισε μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

    Εκεί υποδύεται τη δυναμική, αυστηρή και δίκαιη Ελένη Σταμίρη. Μετά το θάνατο του πατέρα της, γίνεται ο «βράχος» της οικογένειας, με μοναδική της έγνοια τις δύο μικρότερες αδελφές της.

    Στην προσωπική της ζωή, η Μαρία Κίτσου διατηρούσε σχέση με τον Μίνωα Μάτσα, ωστόσο πλέον δεν βρίσκονται μαζί. Φήμες θέλουν την ηθοποιό να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του συμπρωταγωνιστή της, Δημήτρη Γκοτσόπουλου.



    ΣΧΟΛΙΑ