• LIFE&STYLE

    Μαρί Κωνσταντάτου: Τι αποκάλυψε για τη νέα της σχέση με τον Γιάννη Κεντ (video)

    • NewsRoom
    Μαρί Κωνσταντάτου και Γιάννης Κεντ

    Μαρί Κωνσταντάτου και Γιάννης Κεντ


    Πιο ερωτευμένη από ποτέ είναι η Μαρί Κωνσταντάτου, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σοβαρή σχέση με τον γνωστό επιχειρηματία και θεατρικό παραγωγό, Γιάννη Κεντ.

    Η πρώην κυρία Κυριακού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Γιάννη Κεντ, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα γράφονται γενικά για τα προσωπικά της.

    «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να βγαίνεις να μιλάς χωρίς λόγο, ακόμα και όταν ακούγονται τα τέρατα. Δεν ασχολούμαι», δήλωσε αρχικά, ενώ ανέφερε για τον σύντροφό της:

    «Είμαστε μαζί, είμαστε καλά, συνεργαζόμαστε και πολύ καλά επαγγελματικά και θα κάνουμε πολύ ωραία πράγματα στο μέλλον. Δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν έχω κρύψει ποτέ κάτι. Δεν έχω λόγο να πω ψέμματα. Δόξα τω Θεώ, είναι καλά όλα».

    Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, μετά τον πολυσυζητημένο γάμο της με τον Μίνωα Κυριακού, η Μαρί Κωνσταντάτου απάντησε:

    «Δεν ξέρω, Γιώργο. Αυτά τα πράγματα δεν τα σκέφτεσαι, δεν τα προγραμματίζεις. Αν προκύψει, προέκυψε», ενώ σχετικά με το κεφάλαιο της μητρότητας τόνισε:

    «Σκεφτόμουν πάντα πως δεν θα κάνω. Ενώ τα αγαπάω, τα λατρεύω, δεν με έβλεπα ποτέ στον ρόλο της μαμάς. Νιώθω γεμάτη και πλήρης».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ