• LIFE&STYLE

    Μαρέβα Μητσοτάκη (Zeus+Δione) : Οι ξέγνοιαστες διακοπές και ο δύσκολος χειμώνας

    • NewsRoom


    H Μαρέβα Μητσοτάκη είναι μια πολυσχιδής επιχειρηματίας  και έχει δημιουργήσει μια από τις πιο δημοφιλείς επιχειρήσεις στη Ελλάδα  με διεθνή προσανατολισμό. Πριν από λίγα χρόνια με τη φίλη και συνεργάτιδα της Μιμίκα Κολοτούρα έφτιαξαν την Zeus+Δione. Το χειμώνα που μας πέρασε η κυρία Μητσοτάκη αφιέρωσε σχεδόν όλο το χρόνο της σε ταξίδια στο εξωτερικό (Παρίσι , San Francisco,  Λονδίνο, Βρυξέλλες )  για  να προωθήσει τη συλλογή των ρούχων της που έχουν τεραστία απήχηση σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς πωλούνται μεταξύ άλλων στις ΗΠΑ έως στην Κίνα. Εκτός από τα συνεχή ταξίδια η κυρία Μητσοτάκη ειδικά τους τελευταίους μήνες βρισκόταν δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στον προεκλογικό του αγώνα.

    msreva

    Το καλοκαίρι της Μαρέβα

    Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Μητσοτάκη είναι μια γυναίκα με στυλ, έντονη προσωπικότητα, γοητευτική αλλά και με καλογυμνασμένο σώμα. Σε μια φωτογραφία της στο Instagram που ανήρτησε νωρίτερα, τη βλέπουμε παρέα με μια φίλη της  να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές σε κάποιο νησί του Αιγαίου χωρίς το άγχος της καθημερινότητας. Φορώντας ένα μαύρο μαγιό, μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα ψάθινο καπέλο κλέβει τις εντυπώσεις και ξεχωρίζει ακόμη και σε αυτή την καλοκαιρινή της εμφάνιση. Αυτό που τραβάει βέβαια τα βλέμματα όλων είναι οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί της, αφού είναι γνωστό ότι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη λατρεύει τη γυμναστική και ειδικά τις pilates και τη yoga.

    134898-307911

    Ο δύσκολος χειμώνας της Μαρέβας Μητσοτάκη

    Η Μαρέβα και η Μιμίκα Κολοτούρα αφιερώνουν αρκετό προσωπικό χρόνο για την Zeus +Δione, βλέπουν βήμα βήμα τη διαδικασία παραγωγής ρούχων, από το εργαστήριο παραγωγής μεταξιού μέχρι τα υφάσματα, τα καταστήματα και τις επιδείξεις ρούχων τους. Ταξίδια, φωτογραφήσεις έχοντας την επιμέλεια των ρούχων. Το χειμώνα βρέθηκαν στο Παρίσι και το San Francisco για να παρουσιάσουν την χειμερινή συλλογή τους, στις Βρυξέλλες για μια επίδειξη των ρούχων τους, στο Σουφλί στο εργαστήριο παραγωγής μεταξιού, ένα υλικό που χρησιμοποιούν κατά κόρον στα ρούχα τους και σε όλο τον κόσμο, αφιερώνοντας χρόνο από τη καθημερινότητά τους.

     

     

    Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με τη φίλη της Μιμίκα Κολοτούρα δεν σχεδιάζουν τα ρούχα αλλά είναι οι  creative directors, δίνουν δηλαδή την κατεύθυνση και την έμπνευση, με βάση το προσωπικό τους γούστο, όμως παρακολουθούν κάθε στάδιο της δημιουργίας των ρούχων, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες. Τα ρούχα τους έχουν φορεθεί από μοντέλα όπως η Τwiggy Lawson, η Doina Ciobanu, η διάσημη ηθοποιός Anna Friel και άλλες γυναίκες του καλλιτεχνικού χώρου προτιμούν να φορούν ρούχα της επωνυμίας Zeus +Δione.

    13124860_1222449874445556_451791498506769244_n

     

    Παράλληλα, η Μαρέβα ανέλαβε την αντιπροεδρία της Endeavor Greece -τοπικό γραφείο του παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού στην Αθήνα για τη στήριξη της εγχώριας επιχειρηματικότητας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/giati-maresoun-ta-zeusdione/65288

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/mareva-mitsotaki-stirizi-peristera-pos-scholiazi-tis-stilistikes-tis-epiloges/61982



    ΣΧΟΛΙΑ