• LIFE&STYLE

    Μάνος Πίντζης: Όσα αποκάλυψε για το Nomads – Πόσα κιλά έχασε (video)

    • NewsRoom
    ΑΓΩΝΙΣΜΑ_ΜΑΝΟΣ ΠΙΝΤΖΗΣ


    Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει ο Μάνος Πίντζης, μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το  Νomads, αφού δε θέλησε να αγωνιστεί με τον Λευτέρη Παρασκευά!

    Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε μέσα σε δύο μήνες που ήταν στο Παλαουάν και το Nomads.

    Με αφορμή το γεγονός ότι ο Κώστας Τσουρός του έδωσε να φορέσει ένα παλτό, αστειευόμενος τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα, εκείνος το δέχτηκε το χιούμορ του και ανέφερε: «Το χρειάζομαι γιατί κρυώνω λόγω χαμηλού ποσοστού λίπους. Έχασα δέκα κιλά…».

    Ο Μάνος Πίντζης είπε χαρακτηριστικά: «Χτυπιόμουν και τους έλεγα συνέχεια «λέτε τη γνώμη σας με ότι κι αν σημαίνει αυτό». Γιατί να μην πω τη γνώμη μου π.χ. στον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος έχει 1 εκατομμύριο followers; Πώς θα χαρακτηριστώ αν πω τη γνώμη μου ενάντια στον Γιώργο; Θα με θάψουν όλοι. Ε, και τι έγινε ρε παιδιά; Επειδή θα πει ο Γιώργος «ο γάιδαρος πετάει», εγώ θα πρέπει να πω «ο γάιδαρος πετάει» για να μην αντιταχθώ στους followers του; Για όνομα του Θεού! Λέω για παράδειγμα… Ο Ζαμπίδης έχει μεγάλο φαν κλαμπ. Να μην έχω γνώμη εγώ μόνο και μόνο για να το παίξω καλός; Δεν έχουμε προσωπικότητα έτσι, είμαστε μια ευθεία…».

    Και τόνισε για την Δήμητρα Φραντζή: «Νομίζω την άποψή σας για την Δήμητρα Φραντζή την έχετε. Λες να φτάνει ένα ωραίο σώμα; Εκεί καταντήσαμε… Πρέπει κάποτε να πάρει θέση, να ψηφίσει σοβαρά. Πολλοί δεν λένε τη γνώμη τους για να μην χαρακτηριστούν. Αυτό δείχνει έλλειψη χαρακτήρα. Δεν είναι ωραίο να είσαι ουδέτερος και αποστασιοποιημένος από τα πάντα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο συγκινητικός λόγος που η Δήμητρα Φραντζή συμμετέχει στο Nomads

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Μάνος Πίντζης (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα αποχώρηση-βόμβα από το Nomads! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ