Ένας ακόμη παίκτης αποχωρεί από το Nomads, λόγω τραυματισμού. Όπως φαίνεται από το trailer του σημερινού επεισοδίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοινώνει στους παίκτες πως από το παιχνίδι αποχωρεί ο… Λευτέρης Χατζηιωάννου.
Ο παίκτης της ομάδας Φωτιάς μετά από έναν τραυματισμό αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στη χθεσινή μάχη για την επικράτεια.
Φαίνεται πως οι γιατροί έκριναν πως ο τραυματισμός στο πόδι του χρήζει παρακολούθησης με αποτέλεσμα ο Κύπριος παίκτης να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο συγκινητικός λόγος που η Δήμητρα Φραντζή συμμετέχει στο Nomads
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Μάνος Πίντζης (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ευαγγελία Πλατανιώτη: Δείτε την πρόβα νυφικού της πρώην παίκτριας του Nomads
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- IDE στην αιχμή της καινοτομίας: Ηγείται στρατηγικού έργου του NATO για την τυποποίηση μη επανδρωμένων σκαφών επιφανείας (USVs)
- Οι αρχηγοί πίσω από το διεθνές κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων με «βιομηχανική» υποδομή – Ζημία άνω των 7 εκατ. ευρώ
- Metlen: Άνοιξε νέα short θέση από την ΑΚΟ Capital, 0,69%
- Wilson (Morgan Stanley): Γιατί το ράλι των τεχνολογικών μετοχών έχει ακόμη καύσιμα