Κοινωνία

Mad Clip: Ακατάλληλα για πόλη τα λάστιχα της Porsche – Τι έδειξε η αυτοψία (video)

  • NewsRoom
Mad Clip: Ακατάλληλα για πόλη τα λάστιχα της Porsche - Τι έδειξε η αυτοψία (video)


Νέα στοιχεία αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο τροχαίο στη Βουλιαγμένη με θύμα τον διάσημο τράπερ Mad Clip, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την αυτοψία του πραγματογνώμονα που όρισε η οικογένεια του Mad Clip, Παναγιώτη Μαδιά, τα λάστιχα που «φορούσε» η Porsche ήταν Semi Slick, τα οποία είναι ειδικά κατασκευασμένα για αγώνες ταχύτητας και δεν προορίζονται για την πόλη.

Πρόκειται για λάστιχα τα οποία όταν έρθουν σε επαφή με το νερό κρυώνουν και για λίγα δευτερόλεπτα χάνουν την απόδοσή τους. Όπως είπαν στο Mega, συνεργάτες του κ. Μαδιά τα λάστιχα είναι κατάλληλα μόνο για στεγνό δρόμο και παρά το γεγονός πως ήταν περσινά χωρίς σημαντικές φθορές, ήταν ακατάλληλα για οδήγηση μέσα στην πόλη.

Παράλληλα, η πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο έδειξε πως ο Mad Clip πρόλαβε εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα να πατήσει το φρένο και να ρίξει την ταχύτητα στα 80χλμ. από τα 134χλμ. που πήγαινε. Και πάλι όμως αυτή η ταχύτητα αποδείχθηκε μοιραία.

Επίσης, η αυτοψία έδειξε ότι οι αναρτήσεις της Porsche ήταν σε εξαιρετική κατάσταση χωρίς να έχουν γίνει επεμβάσεις, που θα μπορούσαν να είχαν παίξει ρόλο στην τραγωδία.

Το επιτελείο του κ. Μαδιά διαπίστωσε πως όλες οι καλωδιώσεις που συνδέονταν με τον εγκέφαλο της Porsche είχαν καταστραφεί και τουλάχιστον το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια του πρώτου ελέγχου, ήταν αδύνατον να αντληθούν πληροφορίες.

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Θλίψη στο τελευταίο αντίο για τον τράπερ (video)

Τάμτα: Με τον Mad Clip ήμασταν στον ίδιο γάμο, μου έλεγε τα σχέδιά του

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021ΣΧΟΛΙΑ