• LIFE&STYLE

    Ο παππούς του Mad Clip κατηγορεί την πρώην σύντροφο του – «Του έφαγε τα χρήματα»

    • NewsRoom
    Ο αδικοχαμένος Mad Clip μαζί με την πρώην σύντροφο του Αρετή

    Ο Mad Clip μαζί με την πρώην σύντροφο του Αρετή


    Ο παππούς του Mad Clip, με αφορμή την κυκλοφορία του τελευταίου δίσκου του αδικοχαμένου τράπερ με τίτλο «Money And Drugs Can’t Live In Poverty», παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις σχετικά με την πρώην σύντροφο του εγγονού του, την Αρετή.

    Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο παππούς του, κάποια δικαιώματα από τα καινούργια τραγούδια του θα πάνε στην οικογένειά του.

    «Αυτό που ξέρω είναι ότι η μάνα του έχει κάποιο δικηγόρο και λέει θα παίρνουνε κάποια δικαιώματα από τα καινούρια τραγούδια, τα παλιά δεν ήταν πουθενά. Ο πατέρας έχει κάνει αποποίηση, έχει παραιτηθεί από όλο αυτό. Τα λεφτά του φαγωθήκανε, η Αρετή έκανε κουμάντο. Ρώτησα τη μάνα του αν της έδωσε η Αρετή λεφτά και είπε όχι», δήλωσε ο παππούς του Madclip.

    Στη συνέχεια, ο κύριος Παναγιώτης Αναστασόπουλος εξήγησε πως σύντομα θα έρθει ο μάνατζερ του τράπερ από την Αμερική, προκειμένου να βρεθεί λύση για τα τραγούδια του.

    «Στις 17 του μηνός έρχεται ο μάνατζερ αυτός από την Αμερική και μου είπαν ότι θα με φωνάξουν κι εμένα. Είναι μάνα και κόρη ας πούμε τώρα. Ό,τι δικαιώματα είναι, ας τα πάρουνε, τουλάχιστον να πάρει το κορίτσι ό,τι πάρει. Καταλάβατε; Εγώ αυτό που θέλω είναι να ακούω τα τραγούδια του εγγονού μου, κι εγώ κι η γυναίκα μου. Πλην αυτό το τραγούδι που έχει βγάλει της Αρετής, αυτής», είπε χαρακτηριστικά.

    Τι δήλωνε παλαιότερα ο παππούς του Mad Clip

    Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο παππούς του τράπερ είχε δηλώσει πώς η Αρετή είχε προδώσει τον εγγονό του την ώρα που αυτός την εμπιστευόταν και την αγαπούσε.

    «Εκείνος την αγαπούσε κι αυτή τον πρόδωσε. Γιατί να μη γλεντήσει; Λεφτά έχει από τον Παναγιώτη. Τα λεφτά δεν φανήκανε πουθενά. Η Αρετή είχε το ταμείο μαζί με τον Παναγιώτη. Ο γιος μου παραιτήθηκε από όλα. Τα 8.400 που είναι στο ταμείο παρακαταθηκών θα τα πάρει η μάνα με την κόρη.

    Πρέπει να είχε το λιγότερα 350.000 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά ο παππούς του Mad Clip για να συνεχίσει: «Στις 10 Νοεμβρίου πήγε στα γενέθλια μίας κοπέλας και διασκέδαζε και χόρευε. Η Αρετή έκανε τη δουλειά της. Και στα 40 ήρθε με κάτι συνολάκια μαζί με την αδερφή της, λες και πήγαν στα μπουζούκια».

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ