• LIFE&STYLE

    Λουκ Πέρι: Αποτεφρώθηκε ο αξέχαστος ηθοποιός του «Μπέβερλι Χιλς» (pics)

    • NewsRoom
    λουκ-περι

    Πέθανε ο Λουκ Πέρι σε ηλικία μόλις 52 ετών από εγκεφαλικό


    Αποτεφρώθηκε τη Δευτέρα ο ηθοποιός Λουκ Πέρι στο Τενεσί. Όπως μεταδίδει το TMZ επικαλλούμενο πρόσωπο του οικογενειακού του περιβάλλοντος, ο πρωταγωνιστής του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» αποτεφρώθηκε και οι στάχτες του σκορπίστηκαν στο πιο αγαπημένο του μέρος, στη φάρμα του στο Βανλίρ του Τενεσί.

    Ο Πέρι -του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Κόι Λούθερ Πέρι III- αγόρασε την φάρμα το 1995, όταν ακόμη το «90210» βρισκόταν στον 5ο του κύκλο.

    Εκείνος μόλις είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία «8 Δευτερόλεπτα» στην οποία υποδύθηκε έναν νεαρό πρωταθλητή του ροντέο και ανέπτυξε ένα έντονο ενδιαφέρον στην κτηνοτροφία. Έτσι αποφάσισε να αγοράσει ένα αγρόκτημα.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε μερικές εβδομάδες πρόκειται να πραγματοποιηθεί μία ιδιωτική τελετή για φίλους και οικογένεια για να τιμήσουν τη μνήμη του ηθοποιού.

    Ο Λουκ Πέρι έφυγε από τη ζωή στις 4 Μαρτίου 2019, έπειτα από οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη σχεδόν μία εβδομάδα νωρίτερα. Πιο συγκεκριμένα, το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν αναγράφει ως αιτία θανάτου: «ισχαιμικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο».

    Την ημέρα που ο άτυχος σταρ έπαθε το εγκεφαλικό, ανακοινώθηκε η επαναφορά της θρυλικής σειράς των 90’s που τον έκανε διάσημο.

    Θλιβερό είναι το γεγονός ότι ο ίδιος σχεδίαζε να παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του, Μάντισον στις 17 Αυγούστου του 2019 στο Λος Άντζελες με τα προσκλητήρια να έχουν ήδη τυπωθεί.

    Ο Λουκ Πέρι ήταν μόλις 52 ετών.

    λουκ-περι
    Η φάρμα του Λουκ Πέρι στο Τενεσί
    Φωτογραφία: TMZ
    λουκ-περι-προσκλητηριο-γαμου
    Το προσκλητήριο γάμου του Λουκ Πέρι και της αγαπημένης του

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το ξέσπασμα της 18χρονης κόρης του Λουκ Πέρι στο Instagram

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς αποχαιρέτησε το ελληνικό Twitter τον Ντίλαν του «Μπέβερλι Χιλς»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eγκεφαλικό επεισόδιο: Νέα μέθοδος σώζει απο θάνατο και αναπηρία



    ΣΧΟΛΙΑ