ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Λίβερπουλ, στη βόρεια Αγγλία, θα φιλοξενήσει τον 67ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αντί για την Ουκρανία, λόγω του πολέμου.
Το Λίβερπουλ «κέρδισε» τη διοργάνωση, αποκλείοντας την άλλη υποψήφια πόλη, τη Γλασκώβη, στη ζωντανή κλήρωση που μεταδόθηκε από το BBC.
Η παράδοση θέλει τη χώρα που κερδίζει τον διαγωνισμό τη μία χρονιά να τον φιλοξενεί την επόμενη. Ωστόσο η EBU απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει η διοργάνωση στην Ουκρανία, για λόγους ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι η διοργάνωση ανατέθηκε στη Βρετανία, τη χώρα που κατέλαβε την δεύτερη θέση.
Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής της Eurovision στο BBC, Γκρέιαμ Νόρτον, ο διαγωνισμός θα γίνει στις 13 Μαΐου.
Διαβάστε επίσης
Τέλος από την Eurovision ο Γιώργος Καπουτζίδης; (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προφυλακιστέοι οι 6 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα στις πολεοδομίες της Αττικής
- Κάνναβη και συνθετικά ναρκωτικά: «Έκρηξη» στους εφήβους, νέα νομοθετική παρέμβαση του Ά. Γεωργιάδη
- Απόστολος Βακάκης: Στην κινούμενη άνοδο της αβεβαιότητας η Jumbο και οι επενδυτές της
- Είναι τόσο καλός αυτός ο 19χρονος, Κίμι Αντονέλι που έχει νικήσει σε 5 συνεχόμενους αγώνες Formula 1;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.