• LIFE&STYLE

    Τατιάνα Μπλάτνικ: Παρουσίασε το βιβλίο της “A Taste of Greece” – Στο πλευρό της ο σύζυγός της Νικόλαος

    τατιανα μπλατνικ

    Η Τατιάνα με το σύζυγό της, Νικόλαο


    Η Τατιάνα Μπλάτνικ παρουσίασε το απόγευμα της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου το βιβλίο της, που τιτλοφορείται “A Taste of Greece”, δείχνοντας για άλλη μια φορά έμπρακτα την αγάπη της για τη χώρα μας, όπου και έχει μετακομίσει μόνιμα με το σύζυγό της, Νικόλαο, ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της.

    τατιανα μπλατνικΗ Τατιάνα Μπλάτνικ, πάντοτε κομψή και ευδιάθετη, υποδέχτηκε στο εστιατόριο “Yoleni’s” όλους τους επώνυμους καλεσμένους της στην εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου της.

    Το “A Taste of Greece”, το οποίο συν-επιμελήθηκαν η Τατιάνα Μπλάτνικ και η Diana Farr Louis δεν είναι απλώς άλλο ένα βιβλίο μαγειρικής. Είναι ένα έργο που έφερε κοντά γνωστές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο που μοιράζονται την ίδια αγάπη για την Ελλάδα.

    τατιανα μπλατνικ
    Η Τατιάνα με το σύζυγό της, Νικόλαο

    Οι εισπράξεις από την πώληση του βιβλίου θα υποστηρίξουν το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, την ελληνική φιλανθρωπική οργάνωση που έχει ως σκοπό τη μείωση της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στη χώρα μας.

    Η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει επιλέξει, μετά την μόνιμη μετακόμισή της στην Αθήνα μαζί με τον Νικόλαο – συμπληρώνουν πια 3 χρόνια εδώ – να αναπτύσσει τις φιλανθρωπικές της δράσεις διατηρώντας χαμηλούς τόνους. Παρόλα αυτά, το έργο που έχει προσφέρει μέχρι σήμερα είναι αξιόλογο.

    τατιανα μπλατνικ

    Η σύζυγος του Νικόλαου επισκέφτηκε πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1986 με την οικογένειά της. Η δεύτερη φορά που ήρθε ήταν το 2003 και μόλις το 2013 εγκαταστάθηκε μόνιμα εδώ μαζί με τον σύζυγό της. Σε συνέντευξή της όταν ρωτήθηκε για το πώς πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα, απάντησε ότι «Για τον Νικόλαο, ήταν όνειρο ζωής να εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Όσο για εμένα, ύστερα από δέκα χρόνια παραμονής στο Λονδίνο, ήμουν έτοιμη για μία αλλαγή».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Να τι ψάχνουν στη Google οι Ευρωπαίοι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ: Ο τέως χαίρει άκρας υγείας – Δείτε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτειά του (photos)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εορταστικό ωράριο καταστημάτων: Αρχίζουν οι αγορές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη



    ΣΧΟΛΙΑ