Το αναγνωστικό κοινό δείχνει για ακόμα ένα μήνα έμπρακτα και σταθερά την εμπιστοσύνη του στο mononews.gr.
Συγκεκριμένα, τον μήνα Φεβρουάριο, 3.092.699 μοναδικοί χρήστες επισκέφθηκαν το mononews και πλοηγήθηκαν σε 20.012.818 σελίδες (pageviews), σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των Google Analytics.
Με την ίδια αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα, όπως κάνουμε πάντα, συνεχίζουμε να σας δίνουμε πρώτοι τις νέες τάσεις στην οικονομία και τις επιχειρήσεις.
Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες μας για την εμπιστοσύνη τους.
Welcome to business stories of a new generation – Mononews
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Νέα υποχώρηση αναμένοντας τις συζητήσεις στο Ισλαμανπάντ
- ΗΠΑ: Η Ελίζαμπεθ Γουόρεν ζήτησε ομοσπονδιακή έρευνα για «ύποπτες» συναλλαγές πετρελαίου εν μέσω πολέμου
- Πρωθυπουργός Πακιστάν: Καθοριστικές για την επίτευξη μόνιμης εκεχειρίας οι συνομιλίες στο Ισλαμαμπάντ
- Ισραήλ: 180 μαχητές της Χεζμπολάχ σκοτώθηκαν στην επίθεση της Τετάρτης στον Λίβανο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.