• LIFE&STYLE

    Κρίτων Λεντούδης: Πάθος για deals και γρήγορα αυτοκίνητα

    Κρίτων Λεντούδης, Εφοπλιστής, Ιδιοκτήρης της Evalend Shipping

    Κρίτων Λεντούδης, Εφοπλιστής, Ιδιοκτήρης της Evalend Shipping


    Ο εφοπλιστής κ. Κρίτωνας Λεντούδης δεν αρέσκεται στην κοσμική δημοσιότητα, προτιμώντας να κινείται αθόρυβα όταν βγαίνει έξω για να διασκεδάσει.

    Κρίτων Λεντούδης

    Μόνο που αυτό δεν είναι και πολύ εύκολο, όταν είσαι κάτοχος μιας Bugatti Veyron, του ακριβότερου αυτοκινήτου παραγωγής στον κόσμο, την οποία απέκτησε πριν από πέντε χρόνια.

    Κρίτων Λεντούδης

    Γι’ αυτό την κυκλοφορεί πολύ σπάνια, συνήθως για μικρές βόλτες στα Βόρεια προάστια, αποφεύγοντας και λόγω κρίσης να την παίρνει στις νυχτερινές του εξόδους.

    Δεν είναι το μόνο εκπληκτικό αυτοκίνητο που διαθέτει ο κ. Λεντούδης, το πάθος του οποίου για τα συλλεκτικά οχήματα, ξεκίνησε από την εφηβική του ηλικία.

    Κρίτων Λεντούδης

    Σήμερα διαθέτει περισσότερα από πενήντα αυτοκίνητα τα οποία βρίσκονται στο τεράστιο γκαράζ της έπαυλης του στα Βόρεια προάστια και κάποια είναι πραγματικά μοναδικά.

    Ξεχωρίζει ανάμεσά τους μια Ferrari F-40 από τα 80’s η οποία είχε κατασκευαστεί ειδικά για τον υιό Αννιέλι, είναι η μοναδική στον κόσμο χωρίς συμπλέκτη και σήμερα κοστίζει λένε οι καλά γνωρίζοντες πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ.

    Κρίτων Λεντούδης

    Ιδιαίτερης αξίας είναι και μια μαύρη Mercedes 300D με την οποία κυκλοφορούσε ο Πάπας Παύλος ΣΤ’, ενώ ο εφοπλιστής έχει στην κατοχή του, πάνω από δέκα διαφορετικά μοντέλα της Lamborghini!

    Στο γκαράζ του φιγουράρουν ακόμη μοντέλα της Porsche και της ΒΜW, ενώ οι τυχεροί φίλοι του έχουν τη ευκαιρία να θαυμάσουν και ένα εκπληκτικό διθέσιο της Mercedes από την δεκαετία του ’40.

    Κρίτων Λεντούδης

    Οι γνωστοί οίκοι δημοπρασιών όπως οι Bonham’s, Christie’s και H&H Classics τον ενημερώνουν συχνότατα για τις δημοπρασίες συλλεκτικών αυτοκινήτων, αφού όταν υπάρχει κάποιο μοντέλο που τον «καίει» διαπραγματεύεται ο ίδιος το τίμημα.

    Θεωρείται εξαιρετικός οδηγός και λαμβάνει συχνά μέρος σε αγώνες ταχύτητας με συλλεκτικά αυτοκίνητα στο εξωτερικό, ενώ παρά τις εκκλήσεις να παρουσιάσει έστω και μια φορά δημόσια της συλλογή του, αρνείται πεισματικά να το πράξει.

    Κρίτων Λεντούδης

    Έτσι, μόνο κάποιοι φίλοι του και στενοί συνεργάτες του, έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την συλλογή του, η αξία της οποίας φέρεται να ξεπερνάει τα είκοσι εκατομμύρια ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Α. Γεωργιάδης- Ε. Μανωλίδου: Ιδού η μήνυση. Θα ζητήσει ο Πολάκης άρση ασυλίας;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λίστα Λαγκάρντ: Κρατικό έγκλημα χωρίς τιμωρία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κ. Καραμανλής: Με το γιο του σε εγκαίνια



    ΣΧΟΛΙΑ