• LIFE&STYLE

    Jennifer Aniston: Παραπανίσια κιλά-Φήμες για κατάθλιψη

    jennifer aniston

    Jennifer Aniston


    Η Jennifer Aniston έχει απασχολήσει τα Μέσα τελευταία όχι μόνο με τις χωριστές εμφανίσεις αυτής και του συζύγου της Justin Theroux, αλλά και με τα κιλά της, που για πολλούς συνδέονται με κατάθλιψη.

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διάσημη ηθοποιός έχει πάρει αρκετά κιλά, εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στο γάμο της. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως η Jennifer Aniston είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Brad Pitt, κάτι που αντιλαμβάνεται ο σύζυγός της και κάπως έτσι σημαδεύεται ο γάμος τους.

    Σαν αποτέλεσμα, η ίδια έχει πέσει σε κατάθλιψη, με μόνη διέξοδό της το φαγητό. Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν πολλά Μέσα του εξωτερικού, με τα δημοσιεύματα να στηρίζουν την άποψή τους στην τελευταία εμφάνιση της Jennifer Aniston με αθλητικό κολάν.

    Αν και δεν συμφωνούμε, μπορείτε να κρίνετε και μόνοι σας…

    Jennifer Anniston
    Jennifer Aniston

    Jennifer-aniston-gains-weight-during-marriage-crisis-justin-theroux-09 - Αντίγραφο

    51838778 Newlywed Jennifer Aniston films a workout scene for her new movie "Mother's Day" in Atlanta, Georgia on September 1, 2015. Jennifer, having just returned from her honeymoon with her new husband Justin Theroux, will be joining fellow A-Listers Julia Roberts and Kate Hudson in this ensemble film. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813
    jennifer-aniston-hepta_2128605-835x1024

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πριγκιπικοί καυγάδες για τα μάτια της Μέγκαν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ράδιο Αρβύλα”: Ο Κιούσης εύχεται χρόνια πολλά στην κόρη του και ο Κανάκης το… σχολιάζει! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά τον καυγά της στα μπουζούκια – Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το προφιτερόλ (pics)

     



    ΣΧΟΛΙΑ