• LIFE&STYLE

    Τα Ελληνικά της Τζένιφερ Άνιστον στο κόκκινο χαλί (video)

    • NewsRoom
    Τζένιφερ Άνιστον

    Τζένιφερ Άνιστον


    Στα Critics Choice Awards 2024 παρευρεύθηκε το απόγευμα της Κυριακής η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία ήταν υποψήφια στην κατηγορία της Καλύτερης Ηθοποιού για τη σειρά The Morning Show.

    Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός περπάτησε το κόκκινο χαλί και συνάντησε τον Γιώργο Σατσίδη, ο οποίος της μίλησε στα Ελληνικά με αποτέλεσμα να απαντήσει και εκείνη στα Ελληνικά.

    Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες, ρώτησε την Τζένιφερ Άνιστον «τι κάνει», με εκείνη να απαντά με χαμόγελο «καλά, εσύ;».

    Η χολιγουντιανή ηθοποιός εμφανίστηκε απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα μαύρο σατέν jumpsuit, δημιουργία του ιταλικού οίκου Dolce & Gabbana, με ένα custom made τοπ με φτερά. Το εντυπωσιακό σατέν outfit συνδύασε με μία σατέν μαύρη ζώνη με ουρά και ένα ζευγάρι σατέν μαύρες γόβες.

    Ολοκλήρωσε το look με διαμαντένια κοσμήματα από το brand De Beers.

    Η δημοφιλής σειρά The Morning Show της Apple TV ήταν υποψήφια για συνολικά 6 βραβεία και κατάφερε να αποσπάσει μόνο ένα, εκείνο του Καλύτερου Β’ Ανδρικού Ρόλου, το οποίο κέρδισε ο ηθοποιός Billy Crudup.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Μάθιου Πέρι: Τα «Φιλαράκια» τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία (φωτογραφίες)

    Τζένιφερ Άνιστον: Το δείπνο με τον Τζάστιν Θερού, η αγκαλιά, το κόκκινο τριαντάφυλλο και τα σενάρια επανασύνδεσης

    Reunion για τα Φιλαράκια: Τζένιφερ Άνιστον και Λίζα Κούντροου στην τελετή απονομής αστεριού της Κόρτνεϊ Κοξ



    ΣΧΟΛΙΑ