• LIFE&STYLE

    Λιάγκας για Μακρυπούλια: Η δύναμη των social σου γύρισε μπούμερανγκ (video)

    Γιώργος Λιάγκας και Ζέτα Μακρυπούλια

    Γιώργος Λιάγκας και Ζέτα Μακρυπούλια


    Viral έγινε το Σαββατοκύριακο βίντεο της Ζέτας Μακρυπούλια, στο οποίο «ξεσπά» κατά γνωστής αεροπορικής εταιρείας, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει την αντίδρασή της.

    Μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας τάχθηκε υπέρ της αεροπορικής εταιρείας, λέγοντας πως: «Εγώ αν ήμουν ο ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρείας, θα πλήρωνα διαφήμιση στα κανάλια και θα έβαζα τα stories τόσο της Ζέτας Μακρυπούλια όσο και της Μαρίας Σολωμού και θα έλεγα ότι η εταιρεία μου είναι αυτή που σέβεται τους νόμους. Καλύτερη διαφήμιση από αυτά που είπαν, δεν υπάρχει!».

    Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια του Rouk Zouk έχασε την πτήση της για Σάμο για 3 λεπτά, καθώς καθυστέρησε να κάνει check in, ενώ στην περίπτωση της Μαρίας Σολωμού, η ηθοποιός δεν μπόρεσε να πετάξει με το κατοικίδιό της, διότι δεν είχε εκδώσει βιβλιάριο για αυτό.

    «Μία φορά ήταν να πετάξω στη Θεσσαλονίκη και δεν είχα ταυτότητα. Προφανώς ξέρουν ποιος είμαι, αλλά επέλεξα να πάρω την επόμενη πτήση γιατί ντρεπόμουν να τους πω ότι είμαι ο Λιάγκας, βάλτε με στην πτήση. Έχουμε μία αναγνωρισιμότητα λόγω της δουλειάς μας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ανοίγουν οι πόρτες. Τα τρία λεπτά που λέει η Ζέτα, δεν πιστεύω ότι ήταν τρία λεπτά γιατί πάντα οι υπάλληλοι αφήνουν λίγο χρόνο παραπάνω ως αβάντα» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

    «Πρέπει να κοιτάξουμε εμείς οι αναγνωρίσιμοι και οι μη αναγνωρίσιμοι ότι το κινητό δεν είναι κάποιο πυροβόλο. Δεν είναι κάποιο όπλο ούτε σημείο απειλής. Αυτό είναι επικίνδυνο πράγμα. Τι πάει να πει με το που πήγα να ανεβάσω story, χέστηκ@ν. (…) Βλέπεις Ζέτα μου αγαπημένη πώς η δύναμη των social σου γύρισε μπούμερανγκ.

    Το 60-70% των σχολίων ήταν αρνητικά. Εσύ πήγες να βγάλεις τον θυμό σου, αλλά τα σχόλια είχαν αντίστροφη ψυχολογία. Ο κόσμος σε άδειασε λέγοντας πως καλά έκανε η εταιρεία» κατέληξε ο ίδιος.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρκουλάκης για Προδότες: Η ηδονή του να παίζεις τον Προδότη δεν συγκρίνεται

    2.993.293 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον Μάιο

    ──────────────────



    ΣΧΟΛΙΑ