• Gossip

    Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Τρίτη 28 Φεβρουαρίου)

    • NewsRoom
    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Η τελευταία ημέρα του Φλεβάρη, εξακολουθεί να επηρεάζεται από τις δύσκολες όψεις του Άρη με τον Ουρανό και τον Δία! Είναι μία στιγμή που πρέπει να συγκρατήσουμε τα νεύρα, την βιασύνη και την επιθετικότητα,  κατευνάζοντας την παρορμητικότητά μας προκειμένου να αποφύγουμε τους μπελάδες. Μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου. Δείτε αναλυτικά όλα τα ζώδια.

    Κριός
    Το σκηνικό σήμερα θα είναι μπερδεμένο, οπότε φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και να λύνεις άμεσα τα θέματα που προκύπτουν. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε πνίξουν. Πρόσεχε τις επιπολαιότητες και βασίσου στην σωστή οργάνωση για να ανταπεξέλθεις στην έντονη πίεση. Μην εκνευρίζεσαι γιατί αυτό δε θα σε οδηγήσει πουθενά. Με ψυχραιμία και υπομονή όλα τα σχέδιά σου θα πραγματωθούν κι εσύ θα ξεκουραστείς ψυχολογικά.

    Αισθηματικά
    Τα πράγματα στη σχέση σου είναι λίγο θολά και τεταμένα. Συζήτησε με τον σύντροφό σου για να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση μεταξύ σας, ώστε να ξέρετε πού βαδίζετε και να αλλάξετε το κλίμα που επικρατεί τον τελευταίο καιρό. Οι αδέσμευτοι επιδιώξτε να προσεγγίσετε όσους σας ενδιαφέρουν και θα βρείτε ανταπόκριση.

    Επαγγελματικά
    Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά από τώρα και στο εξής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυθείς. Συνέχισε την καλή δουλειά και κράτησε τις ισορροπίες που με τόσο κόπο έχεις δημιουργήσει. Τα οικονομικά σου θα σημειώσουν άνοδο και οι πηγές σου θα αυξηθούν σημαντικά.

    Ταύρος
    Σήμερα εκμεταλλεύσου την εύνοια της ημέρας για να περάσεις ευχάριστα. Έχεις ωραία διάθεση και αυτό το εκπέμπεις έντονα στους γύρω σου. Πρόσεχε λίγο σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις. Για τις όποιες ενέργειές σου μην βιαστείς να κάνεις κάτι και δώσε χρόνο στα πράγματα. Με υπομονή και σωστή διαχείτηση να είσαι βέβαιος ότι θα φτάσεις στον δρόμο της επιτυχίας.

    Αισθηματικά
    Στα ερωτικά σου σήμερα θα έχεις γκρίνιες και δυσκολίες στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Μην τραβάς όμως άλλο το σκοινί γιατί δεν θα σε ωφελήσει και προσπάθησε να είσαι ήρεμος. Οι αδέσμευτοι θα μπείτε σε μια περίοδο ευημερίας στον ερωτικό τομέα και η αυτοπεποίθησή σας θα είναι στα ύψη. Βγείτε επειγόντως έξω από το σπίτι!!!

    Επαγγελματικά
    Σήμερα μην ανοίγεσαι σε αλλαγές στα εργασιακά σου. Αποστασιοποιήσου λίγο κι δες τα πράγματα με καθαρή σκέψη. Μελέτησε με προσοχή τις επόμενές σου κινήσεις και προχώρησε στην υλοποίησή τους όταν πρέπει. Τα οικονομικά σου σταδιακά σταθεροποιούνται οπότε τακτοποίησε ό, τι εκκρεμεί και σε πάει πίσω.

    Δίδυμοι
    Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας είναι υπέρ σου, ώστε να δεις καθαρά τα πράγματα. Πάρε το χρόνο σου και κάνε σχέδια για το μέλλον. Επιδίωξε όσο γίνεται να κινείσαι με πρόγραμμα και να είσαι ρεαλιστής για να μην οδηγηθείς σε μπερδεμένες καταστάσεις.

    Αισθηματικά
    Σπάσε μόνος σου τη ρουτίνα που επικρατεί στην σχέση σου και βάλε τη φαντασία σου σε λειτουργία ώστε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Αφήνοντας τα γεγονότα να κυλούνε από μόνα τους στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν οδηγεί κάπου. Διεκδικήστε όσα θέλετε κι επιδιώξτε όσο μπορείτε να φέρετε την κατάσταση εκεί που θέλετε. Όσοι είστε μόνοι αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε και φέρεστε για να μπορέσετε να γίνεται πιο προσιτοί. Όσο κλείνεστε στον εαυτό σας απομακρύνετε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς.

    Επαγγελματικά
    Σήμερα όσον αφορά τα επαγγελματικά σου θα έχεις πολλές νέες ιδέες που θα αναγνωριστούν από τους ανωτέρους σου. Να είσαι πιο επιφυλακτικός με τους συναδέλφους σου και να βασίζεσαι στο δικό σου ένστικτο για να τους κρίνεις. Τα οικονομικά σου θέλουν δουλειά γι’ αυτό μείωσε τις σπατάλες.

    Καρκίνος
    Σήμερα βρες χρόνο να λύσεις όλες σου τις υποθέσεις για να είσαι πιο άνετος αργότερα. Δράσε άμεσα, πάρε αποφάσεις και λύσε τα θέματα που έρχονται στο προσκήνιο έγκαιρα. Βάλε πρόγραμμα στη ζωή σου και τις υποχρεώσεις σου και ζήτα την βοήθεια από τα σωστά άτομα για να οδηγηθείς στην επιτυχία. Μην φοβάσαι να εμπιστευθείς τη γνώμη τους και θα δεις ότι θα σε βοηθήσουν να πράξεις σωστά. Απρόοπτες εξελίξεις θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

    Αισθηματικά
    Λύσε τα προβλήματα στη σχέση σου με ηρεμία και διάλογο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου πάρτε πρωτοβουλίες και αναλάβετε δράση ώστε να φτιάξετε τα πράματα. Με το να είστε άπραγοι δεν καταφερνετε τίποτα.

    Επαγγελματικά
    Νέα δεδομένα προκύπτουν στα εργασιακά σου που θα σε ωφελήσουν. Εκμεταλλεύσου γνωριμίες και δούλεψε σκληρά. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται σημαντικά, φτάνει να συνεχίσεις να κρατάς τις ισορροπίες.

    Λέων
    Βάλε προτεραιότητες στη ζωή σου και με σωστές κινήσεις λύσε τα θέματά σου. Όσο αφήνεις τα ζητήματα να αυξάνονται χάνεσαι και μπλοκάρεις. Προσηλώσου σε ένα θέμα κάθε φορά και θα δεις πως έτσι όλα θα μπουν σε σειρά. Μην ξεχνάς να είσαι ήρεμος σε κάθε περίσταση και να δρας με γνώμονα τη λογική για να μη μπλεχτείς σε καταστάσεις που αργότερα θα μετανιώνεις.

    Αισθηματικά
    Σήμερα θα περάσεις μια ζεστή και όμορφη βραδιά με τη σχέση σου μακριά από ό, τι σε προβληματίζει και σε αγχώνει. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου τα πράγματα βελτιώνονται και σύντομα θα έχετε κοντά σας αυτόν που σας ενδιαφέρει.

    Επαγγελματικά
    Πάρε ρίσκα και τόλμησε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για να δείξεις τις ικανότητες που έχεις. Να είσαι βέβαιος ότι θα εκτιμηθούν από τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σου και θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Όσον αφορά τα οικονομικά σου χειρίσου με μεγάλη προσοχή τυχόν ανοίγματα.

    Παρθένος
    Θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα που είτε σε απασχολούν από καιρό είτε θα προκύψουν σήμερα. Έχοντας ξεπεράσει λοιπόν τα εμπόδια θα καταφέρεις να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου και νέα ξεκινήματα. Οι πλανήτες και κατ’ εξοχήν η Σελήνη που θα κινείται στο ζώδιο του Κριού, θα σε βοηθήσουν να γευτείς την επιτυχία των κόπων σου. Μη διστάζεις να συζητάς τα θέματά σου και να παίρνεις την γνώμη των φιλικών σου προσώπων.

    Αισθηματικά
    Για τους δεσμευμένους του ζωδίου είναι ώρα να βγείτε επιτέλους έξω γιατί είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσετε το άλλο σας μισό! Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

    Επαγγελματικά
    Στην δουλειά σου σήμερα να είσαι επιφυλακτικός με τις όποιες συμφωνίες προκύψουν αλλά και με τυχόν συνεργασίες. Στα οικονομικά σου επικρατεί στασιμότητα. Φρόντισε να μείνεις σε αυτό το επίπεδο και να μην ανοίγεσαι σε αλόγιστες σπατάλες.

    ζώδιαΖυγός
    Σήμερα θα πιεστείς αρκετά από διάφορες υποθέσεις που θα έρθουν στο προσκήνιο. Φρόντισε να μην επηρεαστείς και πτοηθείς από τις σημερινές δυσκολίες. Αν χειριστείς σωστά τα πράγματα ξέρεις ότι είσαι ικανός να τακτοποιήσεις ό, τι προκύψει. Κινήσου λοιπόν με μεθοδικότητα και προσοχή και όλα θα γίνουν όπως τα έχεις στο μυαλό σου.

    Αισθηματικά
    Είναι καιρός επιτέλους να έρθεις σε επαφή με την πραγματικότητα και να σταματήσεις να αγνοείς τα προβλήματα της σχέσης σου. Ενεργοποιήσου και λύσε ένα ένα τα ζητήματα αυτά. Όσοι από εσάς είστε μόνοι, αφήστε τους ενδοιασμούς στην άκρη και αφεθείτε στον νέα ερωτική περιπέτεια που θα έρθει στη ζωή σας.

    Επαγγελματικά
    Είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις σου και να προχωρήσεις με τη βοήθεια των συνεργατών σου στην υλοποίηση σχεδίων που αναβάλεις εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν κατά πολύ, απλά πρόσεξε τα έξοδά σου.

    Σκορπιός
    Έχεις κοπιάσει πολύ μέχρι τώρα και για πολλά ζητήματα, αλλά μην πτοείσαι. Αν συνεχίσεις την πορεία που έχεις χαράξει θα φέρεις εις πέρας τα σχέδιά σου και θα ανταμειφθείς στο έπακρο. Σύντομα θα δικαιωθείς για όλες αυτές τις προσπάθειες και από εδώ και στο εξής θα απολαμβάνεις την επιτυχία σου.

    Αισθηματικά
    Προσοχή στη συμπεριφορά σου γιατί είναι πιθανόν να υπάρξουν παρεξηγήσεις και γκρίνια στη σχέση σου. Φρόντισε να είσαι ήρεμος και συζητήσιμος και όλα θα πάνε καλά. Όσοι είστε μόνοι με τη σημερινή θέση της Σελήνης στον Κριό θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που στο χέρι σου θα είναι η εξέλιξή της.

    Επαγγελματικά
    Στα εργασιακά σου προσπάθησε να μείνεις σε σταθερό επίπεδο κρατώντας ουδέτερη στάση και χωρίς εντάσεις. Τα οικονομικά σου που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό, επιτέλους θα βελτιωθούν.

    Τοξότης
    Σήμερα κράτησε χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για συζητήσεις με τους γύρω σου, γιατί θα προκληθούν εντάσεις και προστριβές. Αποστασιοποιήσου επομένως και μην πιέζεις καταστάσεις. Η αυτοπεποίθησή σου είναι υψηλή. Φρόντισε να το εκμεταλλευτείς, περιποιήσου τον εαυτό σου και κάνε πράγματα που θες και σε ευχαριστούν.

    Αισθηματικά
    Η σημερινή μέρα θα φέρει εμπόδια στη σχέση σου, αλλά μην τα αφήσεις να σας απομακρύνουν. Όσοι βαδίζετε σε μοναχικά μονοπάτια, άτομο από το παρελθόν θα σας χτυπήσει την πόρτα, δείχνοντάς σας ένα άλλο πρόσωπό πιο βελτιωμένο.

    Επαγγελματικά
    Μελέτησε καλά τυχόν συνεργασίες και προχώρα σε συμφωνίες με πολλή προσοχή. Δε είναι η κατάλληλη στιγμή για ρίσκα και νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δυστυχώς δε σημειώνουν καμία βελτίωση.

    Αιγόκερως
    Το τοπίο σήμερα θα είναι πιο ξεκάθαρο, κάτι που θα συμβάλλει στο να διευθετήσεις κάποια θέματα. Δες τα πράγματα με λογική και ψυχραιμία και τακτοποίησε τις υποθέσεις σου στην ώρα τους. Κράτα κάποια απόσταση από τους γύρω σου για να αποφύγεις εντάσεις, και λύσε μόνος σου τα θέματά σου. Μπορεί να χρειάζεσαι την γνώμη φιλικών προσώπων, αλλά καλό θα ήταν να εμπιστευθείς την δική σου κρίση.

    Αισθηματικά
    Τον τελευταίο καιρό λόγω της γενικότερης πίεσης που νιώθεις, έχεις κάνει στην άκρη τον σύντροφό σου. Δώσε στη σχέση σου το χρόνο που χρειάζεται. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου μην απογοητεύεστε, καθώς άμεσα θα σας προσεγγίσει ένα άτομο που θα σας γοητεύσει.

    Επαγγελματικά
    Περιόρισε την παρορμητικότητα σου στα επαγγελματικά σου, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Σταμάτα να είσαι τόσο καχύποπτος απέναντι στους συνεργάτες σου και εμπιστεύσου λίγο και τη γνώμη τους. Στα οικονομικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις παλιές υποχρεώσεις.

    Υδροχόος
    Σήμερα θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα και εγρήγορση για να μην σε πνίξει το άγχος και τα προβλήματα. Τα πράγματα θα είναι αρκετά πιεστικά και ψυχοφθόρα, οπότε φρόντισε με τη διορατικότητά σου να προλαβαίνεις τις εξελίξεις. Η ημέρα απαιτεί γρήγορες αποφάσεις και περισσότερη δουλειά για να ανταπεξέλθεις στις περιστάσεις. Εμπιστεύσου όμως τις δυνάμεις σου γιατί σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις.

    Αισθηματικά
    Δώσε την ευκαιρία στον σύντροφό σου να σε βοηθήσει με τα ζητήματα που σε πιέζουν, άκου τι έχει να σου πει και κατόπιν φρόντισε να χαλαρώσετε. Για όσους κάνετε παρέα με τη μοναξιά, βγείτε έξω και περάστε όμορφα με φιλικά σας πρόσωπα. Αυτό θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε και να αλλάξετε διάθεση.

    Επαγγελματικά
    Στα εργασιακά σου μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα που κωλυσιεργούν , αλλά με τις σωστές κινήσεις που θα κάνεις θα τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρόσεχε τις σημαντικές αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις και απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες.

    Ιχθείς
    Διατήρησε την ψυχραιμία και την συγκέντρωσή σου για να τα βγάλεις πέρα με τα σημερινά δεδομένα. Ορισμένα σχέδιά σου ίσως δεν έχουν την κατάληξη που περίμενες, αλλά μην το βάζεις κάτω. Συνέχισε να προσπαθείς και με λίγη υπομονή τα πράγματα θα καλυτερέψουν. Μελέτησε τι δεν πήγε καλά, μάθε από τα λάθη που έκανες και σχεδίασε τις επόμενες κινήσεις σου πιο σωστά.

    Αισθηματικά
    Άσε την φαντασία σου να σε φέρει πιο κοντά με τον αγαπημένο σου, επικοινωνήστε ουσιαστικά και κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Όσοι από εσάς ανήκετε στους μοναχικούς του ζωδίου, ηρεμήστε και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Έτσι θα ανανεωθείτε και με νέα διάθεση θα καταφέρετε να γίνετε περισσότερο ελκυστικοί.

    Επαγγελματικά
    Τα νέα είναι πολύ καλά στην επαγγελματική σου ζωή σήμερα και θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Αναβολές υποθέσεων και διαφωνίες με τους συνεργάτες σου θα σε απασχολήσουν, αλλά για λίγο. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις και να υπογράψεις συμβόλαια.

    Πηγή: tlife.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αίθριος καιρός με άνοδο θερμοκρασίας αλλά και λίγες νεφώσεις – Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Π. Μοσκοβισί: Το πακέτο μεταρρυθμίσεων για την Ελλάδα θα πρέπει να είναι «ισορροπημένο»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δικαίωση του mononews.gr από το πόρισμα της ΤτΕ για την Τράπεζα Αττικής



    ΣΧΟΛΙΑ