• Fashion

    Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ποζάρει στο φωτογραφικό φακό πιο σέξι από ποτέ (pics)

    Χατζηβασιλείου


    Η κυρία της βραδινής ζώνης του Alpha, Βίκυ Χατζηβασιλείου, που έχει καθηλώσει εδώ και χρόνια το τηλεοπτικό κοινο με την εκπομπή της “Πάμε Πακέτο” αποκαλύπτει και κυρίως αποκαλύπτεται σε μία μοναδική φωτογραφιση για το Down Town, που κυκλοφορεί.

    “Πιστεύω στο σύμπαν και στον Θεό και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο σχέδιό του”, λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε μία συνέντυεξη όπου μιλά για όλους και για όλα. Η οικοδέσποινα του Πάμε Πακέτο δηλώνει μαχήτρια και έτοιμη να εξολοθρεύσει κάθε αντίπαλό της, ακόμη και το Voice που αγαπά τόσο το τηλεοπτικό κοινό. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκαλύπτει τη σέξι πλευρά της στο Down Town και ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη.

    Πάντα κομψή και με εντυπωσιακές αναλογίες (αφού δεν σταματά να αθλείται) η Βίκυ Χατζηβασιλείου ποζάρει για το εξώφυλλο του Down Town και εξομολογείται: “Είμαι ενθουσιασμένη. Μου φαίνεται συναρπαστικό και περίεργο μαζί. Τι να πω ψέματα; Τσικνοπέμπτη και πέρασα το Voice”.

    Μιλώντας για την εμφάνισή της, η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραδέχεται πως δεν την ενοχλεί ο Γιώργος Λιάγκας να την αποκαλεί milf, ενώ για την σιλουέτα της ανέφερε: “Έχω εσωτερική πειθαρχία και δεν θέλω να τα ελέγχω όλα. Αλλά προσέχω. Μέσα στο ψυγείο μου δεν θα βρεις αναψυκτικά”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε πόσα… λίγα παίρνουν οι «Μαχητές» του Survivor – Kαμία σχέση τα ποσά με τους διάσημους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Το ένοχο παρελθόν και η καριέρα του παίκτη του «Survivor» στον Ολυμπιακό Βόλου (pics + video)



    ΣΧΟΛΙΑ