Ο Γιώργος Μαυρίδης κάλεσε την Κυριακή στο εργαστήριό του φίλους και γνωστούς, με στόχο να δοθούν χρήματα σε υποδομές για παιδιά που πάσχουν από πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και χρονιές παθήσεις.
Ουρές κόσμου συγκεντρώθηκαν για ένα τατουάζ του Γιώργου, του συμπαρουσιαστή του World Party και γνωστού tattoo artist συμβάλλοντας στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την Παιδιατρική Παιδοογκολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.
Συγκινημένος από την μεγάλη προσέλευση του κόσμου, ο Γιώργος Μαυρίδης έγραψε στο Facebook μετά την ολοκλήρωση της ημέρας τατουάζ:
«Πραγματικά δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό που συνέβη σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Τα παιδιά μου μέσα στο στούντιο και κάτω στο καφέ που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν όλο τον κόσμο και δούλεψαν εθελοντικά. Γονείς και παιδιά απ’ την κλινική, που ήρθαν ακόμα μια φορά και βοήθησαν να υλοποιήσουμε την δράση μας. Τον διευθυντή της Παιδιατρικής κ. Γιαννόπουλο και την ομάδα του από το ΑΧΕΠΑ για την στήριξη. Και τέλος σε όλους εσάς που καθίσατε ακόμα μια φορά για ατελείωτες ώρες για να προσφέρετε το υστέρημά σας. Είστε οι μεγαλύτεροι μάγκες που έχω γνωρίσει κι σας αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια», έγραψε στο Facebook.
Και συμπλήρωσε:
«Μαζέψαμε 11.986 ευρώ και μ’ αυτά τα χρήματα θα αγοράσουμε 2 Διφασικούς Απινιδωτές με Εξωτερικό διαθωρακικό βηματοδότη κατάλληλο για παιδιά. Αυτά τα εργαλεία λείπουν από την κλινική και θα βοηθήσουν το έργο των γιατρών για την καλύτερη νοσηλεία των παιδιών. Σας ευχαριστούμε!»
Πηγή: thetoc.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ: Έρχονται σφοδρές καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετς, η πιο ευρωπαϊκή γωνιά της Αθήνας: 7 vintage μαγαζιά με θέα την Ακρόπολη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μ. Γουλανδρή – Φ. Λαιμός: Ο «πριγκιπικός» γάμος και οι δύο γαμήλιες δεξιώσεις (pics – video)
https://www.facebook.com/GeorgeMavridisTattooligans/posts/1539884832707456
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Επιστροφή στις απώλειες μετά την είδηση για νέο γύρο διαπραγματεύσεων μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ
- UniCredit: Αναστολή 30 ημερών από την ρυθμιστική αρχή για την προσφορά εξαγοράς της Banco BPM
- Νετανιάχου: Συντρίψαμε τους προσφυγικούς καταυλισμούς της βόρειας Δυτικής Όχθης –
- ΗΠΑ: Ο αμερικανικός στρατός δεν θα γιορτάσει τα γενέθλια του Τραμπ μαζί με τα 250 χρόνια από την ίδρυσή του
