ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιάννης Βαρδής δήλωσε αποφασισμένος να αφήσει πίσω του την διαμάχη με την τελευταία σύντροφο του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ, ωστόσο, η δικαστική τους αντιπαράθεση παραμένει.
Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στις αρχές Δεκέμβρη στο Τριμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, λίγο μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Φιλοθέη εναντίον του Γιάννη για συκοφαντική δυσφήμηση και η ακροαματική διαδικασία κινήθηκε σε υψηλούς τόνους. «Ακόμα έχουμε κάποια θέματα με δικαστήρια. Δεν έχουμε καμία επαφή. Ούτε θα έχουμε καμία επαφή. Το θεωρώ αδύνατο. Ακόμα και αν υπήρχε διάθεση από τη μία πλευρά…Δεν έχω καμία διάθεση. Καμία διάθεση!», ανέφερε ο τραγουδιστής, το βράδυ της Δευτέρας.
Επαναλαμβάνοντας πως ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν, ο Γιάννης κατέληξε: «ξέρετε κάτι; Ο χρόνος τιμωρεί όποιον έχει κάνει σφάλματα στη ζωή του».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εντυπωσιακή! Δείτε την Ελισάβετ του Survivor σε ρόλο μοντέλου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 δισεκατομμυριούχοι (και ένας πασίγνωστος Έλληνας) που έχουν κάνει φυλακή
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ιστορικό χαμηλό στην ανεργία τον Ιανουάριο – Χάθηκαν σχεδόν 30.000 θέσεις εργασίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στέφανος Χανδακάς (HOPEgenesis): Η λευκή ποδιά και τo life commitment, το δημογραφικό, οι γεννήσεις στις ακριτικές περιοχές και οι 4 κόρες ως προσωπική πυξίδα
- Financial Times: Επίσημη επίσκεψη Ζελένσκι στη Βρετανία το 2027
- Κίεβο: Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες από ρωσική επίθεση με πυραύλους και drones
- Ακινητοποιήθηκε επιβατηγό πλοίο λόγω έλλειψης διπλού πληρώματος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.