• Gossip

    Η Ελισάβετ κάνει ακόμα ιππασία στα 90 της – Δεν εγκαταλείπει το χόμπι της

    • Contributor


    Μπορεί να απομένει μόνο ένας μήνας μέχρι τα επόμενα γενέθλιά της, όπου θα κλείσει τα 91 της χρόνια, αλλά η βασίλισσα Ελισάβετ αποδεικνύει ότι η ηλικία της δεν την εμποδίζει να απολαμβάνει το αγαπημένο χόμπι της.

    Η ιππασία υπήρξε ένα δια βίου πάθος για τη βασίλισσα. Η ίδια έχει δηλώσει ότι την κάνει να νιώθει άλλος άνθρωπος, και έκανε το πρώτο της μάθημα όταν ήταν τριών ετών. Δηλαδή κάνει ιππασία για 87 ολόκληρα χρόνια!

    Στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η βασίλισσα Ελισάβετ κάνει ιππασία με το άλογό της κατά μήκος της όχθης του ποταμού Τάμεση, και μοιάζει άνετη και χαλαρή.

    elisavet

    Και όπως συνηθίζει, αντί για κράνος φοράει ένα μαντήλι. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η βασίλισσα αρνούνταν πάντα να φορέσει το σκληρό καπέλο της ιππασίας, για να μην χαλάνε τα μαλλιά της.

    Η μονάρχης, η οποία υπέφερε από ένα σοβαρό κρυολόγημα την περίοδο των Χριστουγέννων, φαίνεται πως πλέον είναι καλά στην υγεία της, και απολαμβάνει την άνοιξη.

    Και πλέον περνά περισσότερο χρόνο στο Κάστρο του Windsor, παρά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο.

    Πηγή: thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απίστευτο! Να πως η Βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιεί την τσάντα της για να στέλνει μυστικά μηνύματα στους φρουρούς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι τρώει άραγε μια βασίλισσα; Το μενού της Ελισάβετ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η μέρα που η Βασίλισσα Ελισάβετ κρύφτηκε στους θάμνους



    ΣΧΟΛΙΑ