• LIFE&STYLE

    Το λένε οι επιστήμονες: Αυτό πρέπει να έχει ο άνδρας για να ρίχνει όλες τις γυναίκες! (Όχι δεν είναι το χρήμα!)

    • NewsRoom
    άντρες


    Το ερωτικό παιχνίδι και η προσπάθεια ανεύρεσης του κατάλληλου συντρόφου ήταν ανέκαθεν θέμα που απασχολούσε πολύ και πολλούς! Τι αρέσει σε έναν άνδρα, πως θα τον κατακτήσετε, τι είναι εκείνο που απωθεί τις γυναίκες και πως θα τις κάνετε να σας λατρέψουν, είναι μερικά από τα ερωτήματα που κατά καιρούς έχουν τεθεί επί τάπητος. Όμως πέρα από όσα ξέραμε μέχρι σήμερα, ένα νέο στοιχείο έρχεται να προστεθεί στη λίστα των χαρακτηριστικών που πρέπει να έχουν όλοι οι γυναικοκατακτητές. Όχι δε είναι τα μούσια, η αρρενωπότητα, ούτε το χρήμα, η τέλεια δουλειά και το ακριβό αμάξι. Ο άνδρας που θέλει να λέει ότι είναι πραγματικός καρδιοκατακτητής πρέπει να έχει ένα χαρακτηριστικό που τον κάνει ακαταμάχητο.

    men 2

    Οι γυναίκες φαίνεται πως, από αρχαιότατους χρόνους, εντυπωσιάζονται από το γνωστό “μπλα-μπλα”, καθώς πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι η ικανότητα να λέει ένας άνδρας ιστορίες, τον κάνει αυτομάτως περισσότερο ελκυστικό. Βέβαια αυτό δεν ισχύει για τις γυναίκες, αφού οι άνδρες δεν εντυπωσιάζονται από αυτό το γνώρισμα.

    Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Βόρεια Καρολίνα κατέληξαν σε αυτά τα συμπεράσματα κατόπιν μία σειράς μελετών, στις οποίες οι γυναίκες που συμμετείχαν φαινόταν να προτιμούν τους άνδρες που ξέρουν από καλές ιστορίες.

    men 4

    Οι ερευνητές, μεταξύ άλλων, ρώτησαν τους υποψηφίους εάν παίζει ρόλο στην επιλογή συντρόφου το γεγονός εάν κάποιος είναι δημοφιλής, αξιοθαύμαστος ή καλός ηγέτης, καθώς αυτά τα χαρακτηριστικά είναι γνωρίσματα ανθρώπων με υψηλό status!

    Οι … “παραμυθάδες”, θεωρήθηκαν από τις γυναίκες ότι έχουν περισσότερο κύρος από άλλους. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι κανένας δεν γνωρίζει ακριβώς το λόγο που οι γυναίκες τους προτιμούν, οι ειδικοί εικάζουν όμως ότι αυτός ο τύπος άνδρα, μπορεί πιο εύκολα να ασκήσει επιρροή σε άλλους αλλά και να κερδίσει θέσεις εξουσίας στην κοινωνία”.

    men 3

    Μελλοντικές έρευνες θα δείξουν εάν είναι το ίδιο σημαντικό το να λες μία ιστορία με το να την έχεις γράψει ο ίδιος.

    Προς όλους τους άνδρες λοιπόν, την επόμενη φορά που θα πλησιάσετε μία γυναίκα ξεκινήστε με το “μια φορά και έναν καιρό…” !

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιατί οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο ύπνο;

    ΔΙΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oι γυναίκες γυρνούν την πλάτη στον Michael Kors και τον λένε démodé -Το «φιλί του θανάτου» στην εταιρεία του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εξάρτηση. Οι γυναίκες στο ταξίδι του μέλιτος βλέπουν μόνο το κινητό τους

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ