Menu
0.9%
Τζίρος: 324.72 εκατ.

Τα γυρίζει ο υπνοθεραπευτής και «δίνει» την Γάκα: Δεν ήξερα ότι είναι παράνομο το ιατρείο, άλλα εννοούσα στα μηνύματα (video)

Life & Style

Γιατί διακόπηκε on air το «Happy Day» – Εκτός και η «Φωλιά των Κου Κου»

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Comments

Διακόπηκε ξαφνικά σήμερα το πρωί η εκπομπή «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον ALPHA, ενώ αργοπορημένα ξεκίνησε η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» στο STAR.

Ειδικότερα, περίπου 40′ μετά την έναρξη του «Happy Day», η εκπομπή αναγκαστικά διέκοψε και πήγε σε διαφημίσεις, καθώς αντιμετώπισαν προβλήματα με τον ήχο.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή ενημέρωσε τους followers της ότι υπάρχουν προβλήματα με τον ήχο και δεν γνωρίζουν αν θα επανέλθουν.

Την ίδια στιγμή ο Alpha ξεκίνησε να προβάλλει στη θέση του «Happy Day», μια ελληνική ταινία.

Παράλληλα, τα ίδια προβλήματα είχαν και «Στη Φωλιά των Κου Κου» με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου, καθώς τα studio του Alpha και του Star, Studio Pro, είναι κοινά.

Μισή ώρα μετά τις 9 το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή του STAR κατάφερε να βγει στον αέρα.

«Ναι! Απίστευτο! Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Αποκαταστάθηκαν κάποια τεχνικά προβλήματα και ναι, είμαστε εδώ Στη Φωλιά των Κου Κου», είπαν οι παρουσιαστές.

Το «Happy Day» παραμένει εκτός αέρα.

Διαβάστε επίσης:

«Μυστικός» γάμος για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνωα Μάτσα

Στα Χανιά για γυρίσματα ο Γκόρντον Ράμσεϊ (pics)

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μοναδικός διάλογος της Άννας Βίσση με τον 17χρονο εαυτό της μέσω AI στο ΟΑΚΑ: «Ακόμη τραγουδάς;» (video)
Άννα Βίσση: Χιλιάδες θαυμαστές τραγούδησαν μαζί της στο κατάμεστο ΟΑΚΑ – Η συγκινητική αφιέρωση στον Γιώργο Μαζωνάκη
Άννα Βίσση: Αποθεώθηκε από μια λαοθάλασσα θαυμαστών στο ΟΑΚΑ – «Έχω άγχος, εσείς δεν θα είχατε;»
Όλα έτοιμα για την μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ – Τι θα γίνει με τον καιρό, πρόσβαση και δρομολόγια ΜΜΜ
Το Big-4 στα 62 εκατ. ευρώ! Τα ποσά-ρεκόρ στα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League
Η μάχη της ΕΡΤ, το «καρφί» του Οικονόμου για Σκάι, τι site βλέπει ο Αλαφούζος, ανατροπές στην Audiomax, και μια βραδιά Voice αφιερωμένη στον «Μαζώ»
Σταμάτης Κραουνάκης για Μαζωνάκη: «Ήταν μεγάλο λάθος του που δεν πήγε να λύσει το όποιο θέμα είχε σε κάποια καλή κλινική»
Οργισμένος ο δικηγόρος της οικογένειας Μαζωνάκη: Στο σκαμνί όποιος δεν πει την αλήθεια – Ψευδής η κατάθεση της νοσηλεύτριας
Νατάσα Θεοδωρίδου για Γιώργο Μαζωνάκη: «Αποφάσισε να φύγει, έτσι ήθελε, έτσι έκανε» (video)
Ελένη Μενεγάκη από Λονδίνο: Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει (pics)