• LIFE&STYLE

    Άννα Βίσση-Δέσποινα Βανδή: Η νέα συνάντηση και τα σχέδια για συνεργασία (pics)

    • NewsRoom

    Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή


    Το Instagram «έριξαν» η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή, με φωτογραφίες από τη νέα τους συνάντηση, που ανάρτησαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

    Την αρχή έκανε η Δέσποινα Βανδή, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια με τον CEO και συνιδρυτή της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο και την Άννα Βίσση.

    «Guess what… και στον καφέ ταιριάζουμε!», έγραψε στη λεζάντα της εικόνας, προσθέτοντας το hashtag «καπουτσίνο με γάλα αμυγδάλου»!

    Λίγο αργότερα, ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με τη Δέσποινα ανέβασε η Άννα στον δικό της λογαριασμό, με φόντο την πισίνα του σπιτιού της.

    «Επίσημη καλεσμένη η @desp1navandi… special guest @garsenakos», έγραψε στη λεζάντα, με τα hashtag που επέλεξε να προϊδεάζουν για επερχόμενη συνεργασία.

    Άλλωστε δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι στην παρέα τους για καφέ ήταν και ο διευθυντής της δισκογραφικής εταιρείας, με την οποία έχουν υπογράψει και οι δύο σπουδαίες καλλιτέχνιδες.

    Την αρχή έκαναν με την πολυσυζητημένη κοινή εμφάνισή τους στη σκηνή του Just the 2 of Us στο OPEN, που έγινε το θέμα της χρονιάς, αφού έδωσαν τέλος στην πολυετή «κόντρα» που φημολογούνταν ότι είχαν.

    Πλέον, όλοι αναρωτιούνται τι νέο σχεδιάζουν οι δυο τους, που εκτός από ένα ντουέτο, φημολογείται ότι συζητούσαν τα σχέδιά τους για τον χειμώνα και το μαγαζί στο οποίο θα εμφανίζονται μαζί.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

    Πρόκειται για την πρώτη φορά που η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή θα εμφανίζονται μαζί στην ίδια πίστα, ενώ περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial)

    Διαβάστε επίσης:

    Τηλεθέαση: Έσπασε τα κοντέρ η συνάντηση Βίσση-Βανδή στo J2US

    Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή έγραψαν ιστορία στη σκηνή του J2US – Το ντουέτο, το φιλί και η «ανακωχή»

    Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς: Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους



    ΣΧΟΛΙΑ