• LIFE&STYLE

    Κορονοϊός: Τέλος η καραντίνα για τον πρίγκιπα Κάρολο στις 7 ημέρες

    Πρίγκιπας Κάρολος

    Πρίγκιπας Κάρολος


    Εκτός καραντίνας βρίσκεται πλέον ο πρίγκιπας Κάρολος, μετά από 7 ημέρες παραμονής σε απομόνωση, καθώς είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό

    Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΒΒC, ο Κάρολος, που βρίσκεται πλέον στα 71 έτη, πέρασε 7 μέρες σε αυτο-απομόνωση στην Σκωτία, αφού είχε βγει θετικός στον ιό και εμφάνισε ήπια συμπτώματα.

    Η σύζυγός του, η δούκισσα της Κορνουάλης, 72 ετών, έκανε επίσης τεστ για τον κορονοϊό και, αν και βγήκε αρνητικό, μπήκε και η ίδια σε απομόνωση.

    Αξιωματούχος του παλατιού δήλωσε ότι η υγεία του πρίγκιπα Καρόλου ήταν καλή και ότι ακολουθεί τις οδηγίες περιορισμού της κυβέρνησης.

    «Το Clarence House επιβεβαίωσε σήμερα ότι, αφού συμβουλεύθηκε τον γιατρό του, ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι τώρα εκτός αυτο-απομόνωσης», ανέφερε εκπρόσωπος.

    Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Κάρολος πέρασε τις 7 ημέρες της καραντίνας στο σπίτι του στο Birkhall στο βασιλικό κτήμα Balmoral.

    Το παλάτι του Μπάκιγχαμ είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ είδε τελευταία φορά τον γιο της και κληρονόμο του θρόνου, στις 12 Μαρτίου, και ήταν «σε καλή κατάσταση».



    ΣΧΟΛΙΑ