• LIFE&STYLE

    Γέννησε η Κλέλια Ρένεση

    μανου-τσαο-ρενεση

    Κλέλια Ρένεση και Μανού Τσάο


    Το πρώτο της παιδί με τον Μανού Τσάο έφερε στον κόσμο η αγαπημένη ηθοποιός της «Μουρμούρας»

    Η Κλέλια Ρένεση έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπός του έρωτά της με τον παγκοσμίως γνωστό τραγουδιστή, Μανού Τσάο.

    Το μωράκι γεννήθηκε το πρωί του Σαββάτου και ζυγίζει 3.450 κιλά.

    Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο πατέρας της Κλέλιας, Ανδρέας Ρένεσης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

    Πριν από μερικές ημέρες, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν θα συνεχίσει να είναι στο καστ της επιτυχημένης σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», καθώς θέλει να επικεντρωθεί στο νέο μέλος της οικογένειάς της.

    Τι είχε πει στο Vice για τον σύντροφό της

    «Ήταν στη Θεσσαλονίκη, το 2014 (η πρώτη γνωριμία). Ήταν συγκλονιστικός. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που κάνει. Δεν έχει καταφέρει ποτέ κανείς να το κάνει. Δεν είναι μόνο ο Manu, είναι όλη η ομάδα La Ventura.

    Όλος ο μηχανισμός είναι ένα καλοκουρδισμένο ρολόι που καταφέρνει να κάνει 50.000 άτομα να χτυπιούνται σαν ένα. Είναι τρομερό.

    Τον είχα γνωρίσει ήδη εγώ. Είχαμε πει πέντε κουβέντες. Εμένα ποτέ δεν μου ήρθε στο μυαλό να συνεργαστώ με τον Manu. Δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνει αυτό, ούτε το περίμενα, ούτε το φανταζόμουν.

    Έγραφα στίχους στα ελληνικά. Τώρα, από πού κι ως πού εγώ να συνεργαστώ με τον Manu; Δεν μου έμπαινε στο μυαλό. Και δεν είχαμε και οικειότητα.

    Αλλα κι όταν αποκτήσαμε οικειότητα και φιλική σχέση δεν πήγα ποτέ εγώ να του πω κοίτα έχω κάτι στίχους θες να κάνεις κάτι;

    Θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι. Ο Manu βρήκε δρόμο να γίνει αυτό. Εγώ δεν το περίμενα ποτέ ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.»

    Το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα στις αρχές Μαρτίου, στο Παρίσι.



    ΣΧΟΛΙΑ