• LIFE&STYLE

    Κέιτ Μίντλετον-Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους, παρά τις φήμες περί απιστίας

    • NewsRoom
    ουιλιαμ κειτ

    Κέιτ και Ουίλιαμ


    Την επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μπροστά στα μάτια ολόκληρου του πλανήτη, στις 29 Απριλίου 2011, στο αβαείο του Γουεστμίνστερ.

    Για τον εορτασμό της επετείου του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, το Παλάτι του Κένσινγκτον μοιράστηκε τέσσερις φωτογραφίες τους από την μεγάλη ημέρα στα social media.

    Αμέσως το Instagram και το Twitter πλημμύρισαν με ευχές από τους θαυμαστές του βασιλικού ζευγαριού.

    «Πριν από 8 χρόνια σαν σήμερα – ευχαριστούμε για τα γλυκά μηνύματα για την επέτειο γάμου του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ», γράφει η λεζάντα των φωτογραφιών.

    Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον 5χρονο πρίγκιπα Τζορτζ, την 3 ετών πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον μόλις ενός έτους, πρίγκιπα Λούις.

    Στην πρώτη φωτογραφία, που δημοσίευσε το Παλάτι, απεικονίζεται η Κέιτ και ο Ουίλιαμ να στέκονται στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ και να χαιρετούν το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε από κάτω για να είναι «παρών» στην ημέρα του γάμου τους.

    Το ζεύγος χαιρετά το πλήθος

    Σε άλλη φωτογραφία, το ζευγάρι περπατά στο αβαείο του Γουεστμίνστερ, ακολουθούμενο από τον αδελφό του Ουίλιαμ, πρίγκιπα Χάρι και την αδελφή της Κέιτ, Πίπα Μίντλετον. Ακόμη τότε, ο Χάρι δεν είχε γνωρίσει την Μέγκαν Μαρκλ, η οποία αναμένεται να γεννήσει από μέρα σε μέρα το πρώτο τους παιδί.

    Ο παραμυθένιος γάμος της Κέιτ και του Ουίλιαμ

    Άλλη εικόνα δείχνει τα δύο αδέλφια να μιλούν μέσα στην εκκλησία, λίγο πριν την έναρξη του ιερού μυστηρίου.

    Τα δύο αδέλφια, Χάρι και Ουίλιαμ

    Στην τελευταία φωτογραφία, απεικονίζονται οι θαυμαστές του βασιλικού ζευγαριού, οι οποίοι ζητωκραυγάζουν ενθουσιασμένοι για το γάμο της χρονιάς.

    Οι οπαδοί του βασιλικού ζευγαριού

    Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε στο πανεπιστήμιο του St. Andrews όπου φοιτούσαν και οι δύο και μάλιστα για κάποιο διάστημα έμειναν και μαζί. Ήταν ζευγάρι για πολλά χρόνια προτού τελικά παντρευτούν στο αβαείο του Γουεστμίνστερ μπροστά σε 1.000 καλεσμένους, και εκατομμύρια τηλεθεατές.

    Την ημέρα του γάμου της Κέιτ και του Ουίλιαμ

    Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μόλις την περασμένη εβδομάδα γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του πρίγκιπα Λούις και ετοιμάζονται για τα 4α γενέθλια της πριγκίπισσας Σάρλοτ την Πέμπτη –τα οποία θα μπορούσαν να συμπέσουν με την γέννηση του πρώτου παιδιού του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

    κειτ μιντλετον
    Η Δούκισσα και ο Δούκας του Κέιμπριτζ, Κέιτ και Ουίλιαμ

    Την 8η επέτειο γάμου του ζευγαριού, ωστόσο, επισκιάζει η φημολογούμενη απιστία του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την οικογενειακή τους φίλη και γειτόνισσα, Ρόουζ Χάνμπερι. Αν και ο δικηγόρος του Ουίλιαμ αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα γράφτηκαν και απείλησε με μηνύσεις, στα social media οι φήμες εξακολουθούν να οργιάζουν.

    κειτ-μιντλετον-πριγκιπας-λουις-ουιλιαμ-τζορτζ-σαρλοτ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μέγκαν Μάρκλ: Από στιγμή σε στιγμή το βασιλικό βρέφος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κέιτ Μίντλετον-Μέγκαν Μαρκλ: Ποια το φόρεσε καλύτερα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κέιτ Μίντλετον-Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ο πρίγκιπας Λούις έγινε ενός χρόνου! – Δείτε νέες φωτογραφίες



    ΣΧΟΛΙΑ