• LIFE&STYLE

    Ποια είναι η «άτακτη» μαρκησία Ρόουζ Χάνμπερι που μπήκε ανάμεσα σε Ουίλιαμ και Κέιτ (φωτογραφίες)

    • NewsRoom
    μιντλετον-ουιλιαμ

    Σάλος με το δημοσίευμα που θέλει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να απατά την Κέιτ Μίντλετον με την Ρόουζ Χάνμπερι


    Τη δικαστική οδό έχει ήδη πάρει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, μετά το δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής φυλλάδας In Touch Weekly που ισχυρίζεται ότι ο 36χρονος Δούκας του Κέιμπριτζ απάτησε την Κέιτ Μίντλετον το διάστημα που ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

    Οι ισχυροί δικηγόροι της δικηγορικής εταιρείας Harbottle and Lewis, που εκπροσωπούν τον πρίγκιπα, χαρακτηρίζουν τους ισχυρισμούς ως «ψευδείς» και «καταστροφικούς», ενώ επισημαίνουν ότι παραβιάζουν το Άρθρο 8 περί ιδιωτικότητας της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

    Επιπλέον, απειλούν με μηνύσεις όσα βρετανικά μίντια αναδημοσιεύουν το στόρι ως αληθές, καθώς, όπως υποστηρίζουν τίποτα από όλα όσα γράφουν δεν ισχύει.

    Το In Touch Weekly –που είναι ιδιαίτερα γνωστό για τις αναληθείς ιστορίες που σκαρφίζεται κατά καιρούς- αναφέρει πως ο Ουίλιαμ ξεκίνησε μία παράνομη σχέση με την αριστοκρατική γειτόνισσά του και οικογενειακή φίλη, Ρόουζ Χάνμπερι, όσο η Κέιτ ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Λούις το 2018.

    Μάλιστα, αναφέρουν ότι μόλις η Κέιτ αντιλήφθηκε την υποτιθέμενη απιστία, αμέσως ήρθε αντιμέτωπη με τον Ουίλιαμ κάνοντας σκηνή. Ωστόσο, εκείνος γέλασε υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

    Παρ’ όλα αυτά, η Κέιτ ζήτησε από τον Ουίλιαμ να κόψει κάθε επαφή με την συγκεκριμένη, αλλά και την οικογένειά της, ενώ πλέον έχει χάσει πλήρως την εμπιστοσύνη του.

    Ποια είναι η υποτιθέμενη «πέτρα του σκανδάλου»;

    Πρόκειται για την 35χρονη Ρόουζ Χάνμπερι, Μαρκησία του Χολμοντελέι που ανήκει στην αριστοκρατική ελίτ της Μεγάλης Βρετανίας.

    Μελλοντική μονάρχης, παντρεμένη από το 2009 με τον μεγαλύτερό της κατά 23 ολόκληρα χρόνια, Ντέιβιντ Ροκσάβατζ, 7ο Μαρκησίο του Χολμοντελέι, αλλά και γειτόνισσα του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, φαντάζει εύκολο στόχο για να βρεθεί στη μέση ενός τόσου μεγάλου σκανδάλου.

    Γοητευμένη πάντα από λόρδους, η Ρόουζ Χάνμπερι προηγουμένως είχε σχέση με τον λόρδο Φρέντι Ουίνδσορ, τον λόρδο Τζον Σόμερσετ και τον εγγονό του λόρδου Λάμπτον, Φρεντ, με τον οποίο φημολογείται ότι είχαν αρραβωνιαστεί.

    ροουζ χανμπερι
    Party animal και φίλη της Κέιτ η πέτρα του σκανδάλου

    Με τον σύζυγό της παντρεύτηκαν μόλις δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους και της εγκυμοσύνης της, κάτι που προκάλεσε έκπληξη τότε. Οι δυο τους έχουν απέκτησαν δίδυμα αγοράκια, τους Αλεξάντερ Χιου Τζορτζ και Όλιβερ Τίμοθι Τζορτζ, ενώ το 2016 υποδέχτηκαν ακόμα μία κόρη, την Λαίδη Άιρις Μαρίνα Αλίν Χολμοντελέι.

    Η Ρόουζ ήθελε πάντα να «αψηφά τα στερεότυπα» σύμφωνα με τους φίλους τους. Η ψηλή, αδύνατη και μελαχρινή γυναίκα, που τώρα είναι 35 ετών, είχε υπογράψει με το πρακτορείο μοντέλων Storm, την εταιρεία που έκανε διάσημη την Κέιτ Μος, όταν έφτασε στο Λονδίνο με την αδερφή της Μαρίνα.

    Οι δύο αδερφές, Μαρίνα και Ρόουζ Χάνμπερι, τράβηξαν την προσοχή του κοινού το 2005, μετά την δημοσίευση μιας φωτογραφίας που της έδειχνε με ίδια ροζ μπικίνι να πλαισιώνουν τον τότε Βρετανό πρωθυπουργό, Τόνι Μπλερ. Ο μικρότερος αδερφός τους ασχολείται με τα χρηματιστηριακά στο Χονγκ Κονγκ.

    Και οι δύο αδερφές ήξεραν τι θα πει βασιλική οικογένεια. Η γιαγιά τους, Λαίδη Ελίζαμπεθ Λόνγκμαν, ήταν παιδική φίλη της βασίλισσας Ελισάβετ και παράνυμφος στο γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο. Η οικογένεια μάλιστα κάνει κάθε χρόνο ένα ετήσιο αγώνα κρίκετ όπου στην λίστα των καλεσμένων συχνά συμπεριλαμβάνονται ο Χιου Γκραντ και ο Ιμράν Καν.

    Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, μόλις δύο χρόνια μεγαλύτερος από την Ρόουζ Χάνμπερι, μπορεί κάποτε να θεωρούνταν μια πιο ρεαλιστική προοπτική από τον Ντέιβιντ.

    Οι αδελφές με ίδια ροζ μπικίνι πλαισιώνουν τον τότε Βρετανό πρωθυπουργό, Τόνι Μπλερ

    Ο γάμος με τον μαρκήσιο του Χολμοντελέι

    Όμως, αφότου γνώρισε την Ρόουζ Χάνμπερι σε ένα πάρτι στο Villa Cetinale, τα αστέρια τους ευθυγραμμίστηκαν και παντρεύτηκαν στο δημαρχείο του Τσέλσι το 2009.

    Οι γονείς της Ρόουζ Χάνμπερι δεν αντέδρασαν ποτέ στις μη συμβατικές σχέσεις των κορών τους. Ένας οικογενειακός φίλος είχε δηλώσει σε μια εφημερίδα: «Δεν έχει να κάνει με την ηλικία τους, αλλά με το ποιοι είναι – και με αυτό εννοώ αν το πρόσωπο είναι το κατάλληλο για τις κόρες τους. Το μόνο που θέλουν είναι να είναι ευτυχισμένες».

    Και ποιος δεν θα ήταν ενθουσιασμένος με έναν τέτοιο γάμο με έναν μαρκήσιο; Το 1990, ο λόρδος Χολμοντελέι, ένας άμεσος απόγονος του πρώτου πρωθυπουργού της Βρετανίας, κληρονόμησε 118 εκατομμύρια λίρες και δύο αρχοντικά με το θάνατο του πατέρα του, τον έκτο μαρκήσιο και έτσι ο μελλοντικός σύζυγος της Ρόου Χάνμπερι, έγινε «το πιο περιζήτητο αρσενικό που ήθελαν όλες στην Αγγλία».

    Έχει στην κατοχή του το κάστρο Χολμοντελέι στο Τσεσάιρ, αλλά το σπίτι της οικογένειάς του με την Ρόουζ Χάνμπερι, είναι στο Νόρφολκ και είναι εντυπωσιακό. Με 106 δωμάτια – φτιαγμένο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της Αγγλίας το 1720, με ένα ολόκληρο πάρκο και έναν τεράστιο κήπο. Φυσικά είναι πιο ευρύχωρο από το μέσο οικογενειακό σπίτι, αλλά μετά την γέννηση των διδύμων, ο Ντέιβιντ επέμενε πως ήταν το κατάλληλο μέρος για να μεγαλώσει την οικογένειά του με την Ρόουζ.

    Η Ρόουζ Χάνμπερι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την δουλειά της στο Γουεστμίνστερ εξαιτίας της πρωινής αδιαθεσίας στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, κάτι από το οποίο έπασχε και η Κέιτ Μίντλετον. Τα μωρά γεννήθηκαν τελικά, αρκετά πρόωρα με καισαρική τομή κι αυτό δημιούργησε ένα ασυνήθιστο αίνιγμα για το ζευγάρι.

    Ντέιβιντ Ροκσάβατζ και Ρόουζ Χάνμπερι

    Σύμφωνα με πληροφορίες, και τα δύο αγόρια γεννήθηκαν την ίδια στιγμή, επομένως ποιος θα ήταν αυτός που θα κληρονομούσε τον τίτλο του πατέρα του και την περιουσία του πολλών εκατομμυρίων λιρών; Τελικά αποφασίστηκε να τα πάρει ο Αλεξάντερ καθώς γεννήθηκε μόλις λίγα γραμμάρια πιο βαρύς από τον αδερφό του, Όλιβερ.

    Η Ρόουζ Χάνμπερι μέχρι σήμερα θεωρούσε την Κέιτ Μίντλετον ως μια από τις καλύτερες φίλες της. Μήπως όμως εκτός από αυτό ήθελε και κάτι παραπάνω ως ένας άνθρωπος που τα θέλει όλα; Μπορεί και να είναι φήμες, μπορεί όμως και να ισχύουν.

    Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του In Touch Weekly, το σκάνδαλο έχει ταράξει το Παλάτι.

    Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 29 Απριλίου του 2011 με θεατές ολόκληρο τον πλανήτη. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί, τον 6χρονο πρίγκιπα Τζορτζ, την 4χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον μόλις ενός έτους πρίγκιπα Λούις.

    κειτ-μιντλετον-πριγκιπας-λουις-ουιλιαμ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτή είναι η 32χρονη πρώην μοντέλο και party animal που μπήκε ανάμεσα στο βασιλικό ζεύγος (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με πανάκριβο Dior φόρεμα η Μέγκαν Μαρκλ, με πιο budget friendly η Κέιτ Μίντλετον

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: The Crown: Αυτή είναι η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το 200 χιλ. δολ. baby shower της Μέγκαν Μαρκλ – Ποιοι έδωσαν το «παρών» και ποιοι την σνόμπαραν



    ΣΧΟΛΙΑ