• LIFE&STYLE

    Μέγκαν Μάρκλ: Από στιγμή σε στιγμή το βασιλικό βρέφος

    μαρκλ-χαρι

    Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι


    Εν αναμονή της γέννησης του βασιλικού βρέφους βρίσκεται η Βρετανία, αφού τόσο η βασιλική οικογένεια όσο και ο βρετανικός λαός περιμένουν από μέρα σε μέρα τον καρπό του έρωτα του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ. Όπως μαρτυρούν πηγές από το Παλάτι, η δούκισσα του Σάσεξ αναμένεται να γεννήσει από ώρα σε ώρα, ενώ δεν αποκλείεται να γεννήσει και σήμερα.

    Στο νοσοκομείο Frimley Park στην περιοχή Surrey γίνονται όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες, ώστε ο χώρος να βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα να υποδεχθεί τη δούκισσα, όταν έρθει η ώρα του τοκετού. Το νοσοκομείο απέχει μόλις 30 λεπτά από το Frogmore Cottage, όπου διαμένει το πριγκιπικό ζεύγος.

    Όπως λένε οι πληροφορίες, η μέλλουσα μητέρα λέγεται ότι σχεδιάζει να μείνει όσο το δυνατό περισσότερο στο σπίτι της, ωστόσο, σε περίπτωση που υπάρξει η παραμικρή επιπλοκή, θα μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο.

    Μάλιστα, πηγή του παλατιού δήλωσε στην Sun: «Δεν θα αργήσει. Η Μέγκαν είναι πραγματικά ευτυχισμένη. Φυσικά και έχει αγωνία ως πρώτη φορά μαμά, αλλά τόσο εκείνη, όσο και ο Χάρι ανυπομονούν», συμπληρώνοντας «τα σχέδια δεν έχουν αλλάξει, η Μέγκαν έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει. Λαμβάνει τις ιατρικές συμβουλές καθημερινά. Την ώρα του τοκετού θέλει να παραμείνει στο σπίτι της όσο το δυνατόν περισσότερο, ωστόσο, εάν κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, θα το κάνει».

    Επιπροσθέτως, εδώ και κάποιες ώρες έχει κυκλοφορήσει στο instagram ένα βίντεο, από εκπομπή του εξωτερικού, που απεικονίζει δημοσιογράφους να βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το σπίτι του ζεύγους και να περιμένουν τη Μέγκαν να γεννήσει. Το εν λόγω βίντεο, ωστόσο, κατέβηκε λίγη ώρα αφότου ανέβηκε.

    Υπενθυμίζεται ότι, για τη διαδικασία του τοκετού, η Μέγκαν Μαρκλ προετοιμάζεται κάνοντας διαλογισμό και γιόγκα, όπως είχε αναφέρει πριν από μερικές ημέρες η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», προσθέτοντας πως, αν και η ίδια θέλει να γεννήσει στο σπίτι και μέσα στο νερό, οι γιατροί της έχουν συστήσει να επισκεφθεί το μαιευτήριο. Μάλιστα, η Ελληνίδα γυναικολόγος Μίνα Σαββίδου ενδέχεται να ξεγεννήσει τη Δούκισσα.

    Και ενώ όλοι περιμένουν εναγωνίως τον ερχομό του νέου βασιλικού μέλους, τα στοιχήματα για το όνομα του μωρού δίνουν και παίρνουν. Εάν το παιδί είναι κοριτσάκι, τότε τα επικρατέστερα ονόματα είναι Νταϊάνα και Γκρέις, ενώ εάν είναι αγόρι το πιο πιθανό, σύμφωνα με τους bookmakers, είναι το όνομα Άρθουρ.

    Δείτε αναλυτικά τα ονόματα που επικρατούν στα στοιχήματα για το βασιλικό βρέφος:

    Αν είναι κορίτσι:
    • Γκρέις 6/1
    • Νταϊάνα 6/1
    • Ελίζαμπεθ 8/1
    • Άλις 12/1
    • Βικτώρια 16/1
    Αν είναι αγοράκι:
    • Άρθουρ 8/1
    • Φίλιπ 10/1
    • Τζέιμς 12/1
    • Άλμπερτ 16/1

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μέγκαν Μαρκλ: Ελληνίδα θα αναλάβει τον τοκετό της;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γενέθλια για τη βασίλισσα Ελισάβετ – «Ηχηρή» η απουσία της Μέγκαν Μαρκλ!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κέιτ Μίντλετον-Μέγκαν Μαρκλ: Ποια το φόρεσε καλύτερα



    ΣΧΟΛΙΑ