• LIFE&STYLE

    Κέιτ Μίντλετον: Η «μυστική» έξοδος σε παμπ για ποτό με άλλες μαμάδες

    • NewsRoom
    κειτ μιντλετον

    Κέιτ Μίντλετον


    Βραδινή έξοδο μαζί με άλλες μαμάδες από το σχολείο των παιδιών της πραγματοποίησε πρόσφατα η Κέιτ Μίντλετον.

    Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ προσπαθεί να ζει όσο γίνεται μία φυσιολογική ζωή, τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένειά της.

    Έτσι, πέρα από τις βασιλικές της υποχρεώσεις, φροντίζει να διατηρεί και μία υγιή κοινωνική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

    Μάλιστα, πρόσφατα, σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, η Κέιτ συναντήθηκε «κρυφά» σε παμπ στην περιοχή Τσέλσι με μητέρες παιδιών που φοιτούν στο ιδιωτικό σχολείο St. Thomas’s Battersea.

    Εκεί απόλαυσε ένα βράδυ γεμάτο διασκέδαση και ποτό, μπαίνοντας κρυφά από μία μυστική είσοδο που υπάρχει στο πίσω μέρος του μαγαζιού προκειμένου να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι.

    Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η συγκεκριμένη είσοδος δημιουργήθηκε για τον πρίγκιπα Χάρι, την οποία και χρησιμοποιούσε κάθε φορά που πήγαινε στη συγκεκριμένη παμπ, για τον ίδιο λόγο, όσο ακόμα ήταν ελεύθερος.

    Την βραδιά διοργάνωσαν οι γονείς προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα. Κάθισαν, μάλιστα, σε πριβέ χώρο της παμπ, τη λεγόμενη «Boulevard Bar», που στοιχίζει 2.500 λίρες, δηλαδή κάτι λιγότερο από 3.000 ευρώ.

    Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ εμφανίστηκε μόνη της συνοδευόμενη από έναν σωματοφύλακα της βασιλικής φρουράς, ο οποίος βρισκόταν σε απόσταση μερικών μέτρων φροντίζοντας την ασφάλεια της Δούκισσας.

    Η Κέιτ ήπιε μερικά ποτά και χαλάρωσε απολαμβάνοντας την παρέα της.

    Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο ξεκίνησε το σχολείο η 4χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ, ενώ ο 6χρονος πρίγκιπας Τζορτζ βρίσκεται ήδη στον δεύτερο χρόνο φοίτησης.

    Πρώτη μέρα στο σχολείο για την πριγκίπισσα Σάρλοτ

    Η Κέιτ Μίντλετον φροντίζει να κρατάει τις ισορροπίες και θεωρείται από τις πιο προσγειωμένες γαλαζοαίματες, αφού διατηρεί τη ρουτίνα της κάνοντας δουλειές εκτός σπιτιού, όπως τα ψώνια της εβδομάδας από το σούπερ-μάρκετ, ενώ άλλες φορές εντύπωση έκανε το γεγονός ότι επέλεξε να πετάξει με οικονομική αεροπορική εταιρεία για κάποιο ταξίδι της.

    Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τον λαό να νιώθει πιο κοντά της.

    Η Κέιτ Μίντλετον κάνει μόνη της τα ψώνια στο σούπερ-μάρκετ



    ΣΧΟΛΙΑ