• LIFE&STYLE

    Πρώτη μέρα στο σχολείο για την πριγκίπισσα Σάρλοτ

    • NewsRoom

    Πρώτη μέρα στο σχολείο για την πριγκίπισσα Σάρλοτ


    Τα σχολεία στη Μεγάλη Βρετανία ξεκίνησαν και έτσι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον συνόδευσαν τα παιδιά τους, Τζορτζ και Σάρλοτ στην πρώτη μέρα τους για τη νέα σχολική χρονιά.

    Μία ξεχωριστή μέρα για την πριγκίπισσα Σάρλοτ, καθώς σηματοδοτεί το ξεκίνημά της στο φημισμένο σχολείο Thomas’s Battersea.

    Ένα ιδιαίτερο σχολείο με διαφορετικό πρόγραμμα που δίνει έμφαση στην ανάπτυξη διαφόρων δεξιοτήτων των παιδιών με απόλυτη προτεραιότητα την ευγένεια.

    Γι’ αυτό και από την πρώτη τάξη διδάσκονται Δράμα, Ιστορία, Ξένες Γλώσσες, Μουσική και Μπαλέτο. Εκεί γνώρισε το μπαλέτο και ο πρίγκιπας Τζορτζ το οποίο λατρεύει ιδιαίτερα και πρόσφατα έγινε στόχος διαφόρων σχολίων από παρουσιάστρια του BBC.

    Με την γνωστή πλέον πονηριά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, η μικρή Σάρλοτ φορώντας τη στολή της, χαιρέτησε τη δασκάλα της που την περίμενε στην είσοδο, εν αντιθέση με τον πρίγκιπα Τζορτζ που έμοιαζε λίγο περισσότερο βαριεστημένος -ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι ο μεγάλος του γιος βαριέται το σχολείο- και ελαφρώς νυσταγμένος.

    Πηγές του Παλατιού μιλώντας στη Daily Mail ανέφεραν ότι η πριγκίπισσα Σάρλοτ ήταν εξαιρετικα ενθουσιασμένη που φεύγει από το νηπιαγωγείο για να πάει στο δημοτικό και ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ ήταν εξαιρετικά χαρούμενος που πλέον θα πηγαίνει στο ίδιο σχολείο με την αδελφή του.

    Τα δύο παιδάκια στο σχολείο δεν θα αποκαλούνται πρίγκιπας καθώς στόχος του Παλατιού και ειδικά των γονιών τους και του ίδιου του σχολείου είναι να μην γίνεται κανένας διαχωρισμός.

    Έτσι, στο σχολείο της η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα είναι γνωστή ως Σάρλοτ Κέιμπριτζ όπως αντίστοιχα ο πρίγκιπας Τζορτζ, αυριανός βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας, είναι γνωστός ως Τζορτζ Κέιμπριτζ.

    Τα βλέμματα τράβηξε και η Κέιτ Μίντλετον, η οποία εμφανίστηκε μαυρισμένη από τις διακοπές της, με ένα όμορφορ φλοράλ φόρεμα και το μαλλί χτενισμένο λίγο πιο μοντέρνα από ό,τι συνήθως.



    ΣΧΟΛΙΑ