• LIFE&STYLE

    Και η Μύκονος γίνεται… Νεβάδα! Τριήμερο πάρτι για δισεκατομμυριούχους από τον Idan Ofer (pics)

    • NewsRoom

    Τριήμερο πάρτι για δισεκατομμυριούχους από τον Idan Ofer


    Αυτό το σαββατοκύριακο ο Ισραηλινός μεγιστάνας θα κάνει τη Μύκονο… Νεβάδα

    Την επέτειο του (τέταρτου) γάμου του (sic) αποφάσισε να γιορτάσει με πολυήμερες εορταστικές εκδηλώσεις, που κορυφώνονται το Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου, στη Μύκονο, ο Ισραηλινός μεγιστάνας -και αφεντικό της Ατλέτικο Μαδρίτης- Idan Ofer.

    Γιος του θρύλου της παγκόσμιας εμπορικής ναυτιλίας (με στόλο που αριθμεί περισσότερα από 300 πλοία) και εμβληματικής προσωπικότητας στη σύσταση του σύγχρονου κράτους του Ισραήλ, Sammy Ofer, ο 64χρονος Idan εκτιμάται πως έχει καθαρή περιουσία (ενεργητικό μείον παθητικό) 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Και επέλεξε την ελληνική Μύκονο ως… γήπεδο για να ξοδέψει μαζί με την γυναίκα του, Batia (κορυφαίο παράγοντα του οίκου Sotheby’s), ένα πολύ σημαντικό -ακόμα και για πολλούς εκατομμυριούχους- μέρος της περιουσίας αυτής, αλλά ελάχιστο για τα δικά του μεγέθη.

    Οι προσκλήσεις για το πάρτι που ως θέμα έχει τη νέα τάση «Burning Man» αποτελούν τίτλο τιμής για τους αποδέκτες τους και δεν είναι λίγοι οι Έλληνες και ξένοι προβεβλημένοι οικονομικοί παράγοντες που επιζητούν πώς και πώς να είναι παρόντες.

    Οι παλέτες με τα μπουκάλια magnum σαμπάνιας εισάγονται κατευθείαν με αεροπλάνα στη Μύκονο αφού οι ντόπιοι και Αθηναίοι προμηθευτές δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν τις ποσότητες που ζητά η διοργάνωση των εκδηλώσεων η οποία έχει συν-αναληφθεί από κορυφαία επώνυμη Ελληνίδα του χώρου αυτού.

    Το θέμα του πάρτι είναι το Burning Man: ο ενδυματολογικός και συμπεριφορικός κώδικας που πηγάζει από το ομώνυμο ετήσιο φεστιβάλ που γίνεται σε λίγες μέρες στην Νεβάδα

     

    O Idan είναι ο… φτωχότερος από τους δυο γιους του Sammy, αφού η περιουσία του μεγαλύτερου αδελφού του, Eyal, υπολογίζεται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές (Forbes, Ιανουάριος 2019), στα 9,1 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι όμως και ο πιο… έξω καρδιά, όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν όσοι τους έχουν γνωρίσει αμφότερους λίγο καλύτερα!

     

    Ο μεγιστάνας Idan Ofer

     

    Η σύζυγος του Idan Ofer, Batia, κορυφαίος παράγοντας του οίκου Sotheby’s

     

    Τι είναι όμως το θέμα του πάρτι, το Burning Man;

    Είναι ο ενδυματολογικός και συμπεριφορικός κώδικας που πηγάζει από το ομώνυμο ετήσιο φεστιβάλ που γίνεται σε λίγες μέρες στην Νεβάδα των ΗΠΑ. Μια αναβίωση των hippie φεστιβάλ των ‘60s όπου όλοι είναι ίσοι, όχι θεατές, αλλά συμμετέχοντες με ενδυματολογικό στυλ όμως που παραπέμπει περισσότερο σε καταστάσεις mad max.

    Η Μύκονος γίνεται… Νεβάδα

     

    Μύκονος… όπως Νεβάδα

     

    Φυσικά το θέμα του πάρτι θα υπαγορεύσει το dress code ανδρών και γυναικών και έτσι οι παπαράτσι έχουν ήδη ακροβολιστεί στο νησί των ανέμων για να αποθανατίσουν όσους Έλληνες και ξένους τολμήσουν να σηκώσουν το γάντι που τους πέταξε ο Idan Ofer.

     

     

    Οι θαλαμηγοί έχουν ήδη φθάσει στη Μύκονο και μεταξύ τους ξεχωρίζει το Wally, ιστιοφόρο του Idan, που φέρει το ιδανικό όνομα Better Place.

     

    Το ιστιοφόρο – θαλαμηγός του Idan, Better Place

     

    Το mononews.gr είναι εκεί και θα σας μεταφέρει την άλλη εβδομάδα όλες τις λεπτομέρειες και κυρίως φωτογραφίες (αν δεν εμποδιστεί από την αυξημένη περιφρούρηση των venues).



    ΣΧΟΛΙΑ