ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φαίνεται πως η Ιθάκη έχει την τιμητική της αυτές τις μέρες. Το νησί συζητιέται τις τελευταίες μέρες από όλους, αφού η εκεί μετάβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το διάγγελμα που αφορά στην έξοδο από το τρίτο μνημόνιο, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.
Στο ίδιο νησί βρίσκεται αυτές τις μέρες και η καλλονή Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τις διακοπές στον πανέμορφο αυτό προορισμό. Πού να το φανταζόταν, βέβαια, όταν κανόνιζε την εξόρμησή της, πως το νησί του Ιονίου θα δεχόταν την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Ελλάδας και θα γινόταν αντικείμενο σχολιασμού.
Η δημοφιλής ηθοποιός πάντως φαίνεται να απολαμβάνει τις ξέγνοιαστες μέρες της στο νησί και να χαίρεται τον ήλιο, τη θάλασσα και τη χαλάρωση των ημερών. Σε φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ποζάροντας με ένα μαύρο μαγιό, μοιάζει ιδιαίτερα χαλαρή, αφού ξαπλώνει στην ακρογιαλιά μαζί με τον σκύλο της.
https://www.instagram.com/p/BmvtkP1BAwa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλο το διαδίκτυο ψάχνει τον Μπάμπη που «εμφανίστηκε» στο διάγγελμα του Τσίπρα (pic)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δέσποινα Βανδή: Στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στη Σκόπελο (pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Το…αλλιώτικο post που έκανε για τους γαμπρούς του! (pic)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπουργικό Συμβούλιο: Οι προτεραιότητες έως τις εκλογές στην ατζέντα της Δευτέρας
- Μη κρατικά πανεπιστήμια: Εξώδικο Λαζαράτου στην ΕΘΑΑΕ – Ζητά «πάγωμα» των πιστοποιήσεων
- Χρυσές λίρες: Οι ιδιώτες πούλησαν 21.014 στην ΤτΕ και αγόρασαν μόλις 2.706
- Κυψέλη: Έπεσε κεραμοσκεπή από σπίτι – Κλειστή η οδός Πρωτέως
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.