• LIFE&STYLE

    Κατερίνα Καινούργιου: Τι απάντησε για την φημολογούμενη σχέση της με γνωστό εφοπλιστή (video)

    • NewsRoom
    Καινούργιου Κατερίνα

    Κατερίνα Καινούργιου


    Πολλά έχουν γραφτεί για την Κατερίνα Καινούργιου και την προσωπική της ζωή με τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα να την θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με τον εφοπλιστή Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο.

    Με αφορμή τις δηλώσεις της Σταρ Ελλάς, Ιωάννας Μπέλλα αναφορικά με διάφορες φήμες που της καταλογίζουν κατά καιρούς, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ευτυχείτε»:

    «Μπορώ να πω λίγο την άποψή μου, επειδή την γνωρίζω την κοπέλα την έχω φιλοξενήσει και στην εκπομπή… Είναι πολύ παρεξηγημένο κορίτσι, είναι πολύ γλυκό κορίτσι και ευγενέστατο. Άσχετα με όλα αυτά που της καταλογίζουν είναι πολύ ευγενικό πλάσμα. Εγώ καταλαβαίνω γιατί πολλές φορές και εμένα που είμαι ελεύθερη μου χρεώνουν σχέσεις και γράφουν…».

    Μάλιστα, η παρουσιάστρια συμπλήρωσε ότι: «Όταν μία κοπέλα είναι ελεύθερη μπορεί οποιοσδήποτε είναι κοντά της, να της τον χρεώσουν για σύντροφο».

    Προηγουμένως, φήμες έκαναν λόγο ότι η ίδια βρισκόταν σε «ερωτικό πόλεμο» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τα μάτια του επιχειρηματία Φίλιππου Βαρβέρη, κάτι που διέψευσε η Καινούργιου με χιούμορ.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο έρωτάς της με τον Φίλιππο Βαρβέρη δεν κρύβεται!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Δυο ξένοι» Ρήγας-Αποστόλου – Τι θα γίνει με το «Κόκκινο Δωμάτιο» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τέλος το Power of Love μετά από δύο χρόνια



    ΣΧΟΛΙΑ