• LIFE&STYLE

    «Δυο ξένοι» Ρήγας-Αποστόλου – Τι θα γίνει με το «Κόκκινο Δωμάτιο» (video)

    • NewsRoom

    Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου


    Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως έχει τραβήξει τα τελευταία χρόνια το επιτυχημένο δίδυμο, Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου. Μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο Δημήτρης Αποστόλου αναφέρθηκε στο άδοξο τέλος της συνεργασίας τους, αλλά και στην επαναφορά της δημοφιλούς σειράς «Το Κόκκινο Δωμάτιο» στον ΣΚΑΪ χωρίς τη συμμετοχή του ίδιου.

    «Με τον Αλέξανδρο ήταν μια φθορά τόσων χρόνων, νομίζω ότι ο ένας βαρέθηκε να βλέπει τον άλλον. Είναι σαν να κάνεις σεξ με έναν άνθρωπο και να πεις ‘το έχω ξανακάνει, πάμε και πιο πέρα να δούμε τι γίνεται’. Έχουμε να μιλήσουμε 3 χρόνια», αποκάλυψε ο Αποστόλου.

    Μάλιστα, ο σεναριογράφος τόνισε ότι «Το Κόκκινο Δωμάτιο» αποτελεί δημιουργία και των δύο, ενώ σκέφτεται να κινηθεί νομικά που δεν συμπεριλαμβάνεται ολοκληρωτικά στην αναβίωση της σειράς.

    «Το Κόκκινο Δωμάτιο θα γίνει, απλώς άλλαξαν τον τίτλο. Μου έγινε μια πρόταση για 2-3 επεισόδια, αλλά δεν νομίζω αυτή τη στιγμή ότι ένα κόνσεπτ που το είχαμε κάνει από κοινού, το δουλέψαμε 2 χρόνια… ξεπετιέμαι με 2-3 επεισόδια.

    Θα δούμε στη διαδρομή πώς θα το χειριστώ. Θα δούμε αν θα κινηθώ νομικά, αφήνω άνοιχτο το ενδεχόμενο. Μερικά πράγματα πρέπει να τα σεβόμαστε. Αυτό είναι ένα κόνσεπτ πολύ συγκεκριμένο που φτιάχτηκε από δύο ανθρώπους. Τελεία», δήλωσε ο Δημήτρης Αποστόλου.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τέλος το Power of Love μετά από δύο χρόνια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Cult σειρές του Mega αναβιώνουν στον ΣΚΑΪ με νέα επεισόδια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ράδιο Αρβύλα: Το ξεκαρδιστικό video για τον Πέτρο Γαϊτάνο



    ΣΧΟΛΙΑ