• LIFE&STYLE

    Κατερίνα Καινούργιου: Ολοκλήρωσε την κατάψυξη ωαρίων – «Έκανα στον εαυτό μου το μεγαλύτερο δώρο»

    • NewsRoom
    Η Κατερίνα Καινούργιου, παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA

    Κατερίνα Καινούργιου, παρουσιάστρια


    Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κατερίνα Καινούργιου έχει εκφράσει την επιθυμία της να γίνει μανούλα.

    Προκειμένου να εξασφαλίσει ότι το όνειρό της θα γίνει πραγματικότητα κάποια στιγμή στο μέλλον, η λαμπερή παρουσιάστρια αποφάσισε να προχωρήσει στην κρυοσυντήρηση των ωαρίων της, όπως είχε προαναγγείλει.

    Μάλιστα, τη διαδικασία ολοκλήρωσε πρόσφατα, όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA.

    Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε, για λίγες μέρες και με εντολή του γιατρού της δε θα μπορεί να κάνει γυμναστική λόγω της συγκεκριμένης διαδικασίας.

    Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που ξεπερνά τους 840 χιλιάδες followers, εξέφρασε τα συναισθήματά της και μίλησε ανοιχτά για το άγχος που βιώνουν οι σύγχρονες γυναίκες εξαιτίας της κοινωνίας.

    «Έκανα στον εαυτό μου το μεγαλύτερο δώρο»

    «Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Νιώθω χαρούμενη και ευγνώμων για την απόφαση που πήρα μιας και χθες ολοκλήρωσα τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων…

    Να ξεκαθαρίσω κάτι: Οι γυναίκες επιλέγουμε αν και πότε θα γίνουμε μητέρες… και κάθε γυναίκα ορίζει το σώμα κ την ψυχή της όπως εκείνη θέλει …ανήκω όμως στην κατηγορία των γυναικών που ιδανικά θα ήθελα ν αποκτήσω μελλοντικά παιδάκι… Η διαδικασία είναι ιατρικά απλή και νομίζω ο γιατρός σας είναι ο πλέον κατάλληλος να σας ενημερώσει γι’ αυτό!»

    «Για να είμαι ειλικρινής το πιο δύσκολο, στην όλη διαδικασία είναι το ψυχολογικό κομμάτι… Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να νιώθει ότι την κατατρέχει ο χρόνος. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να κρίνεται (εν έτη 2022) επειδή έφτασε στα 37 και δεν έχει κάνει παιδί.

    Έτσι, λοιπόν, και εγώ… Λίγο πριν κλείσω τα 37 μπήκα σ αυτή την διαδικασία… για να σταματήσει να με αγχώνει κατά κάποιο τρόπο το βιολογικό μου ρολόι κι αφετέρου για να μην ανησυχώ.

    Γυναίκες με απαιτητική καριέρα, θέματα υγείας και άλλους προσωπικούς λόγους αλλάζουν κυριολεκτικά τη ζωή τους χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο. Σ΄ αυτό το ταξίδι είναι πολύ σημαντικό να έχετε δίπλα σας επιστήμονες που να νιώθετε ασφάλεια…

    Θέλω να πω σε κάθε γυναίκα, που θα ήθελε κάποια στιγμή να γίνει μητέρα και σκέφτεται την κατάψυξη ωαρίων, να συμβουλευτεί κάποιον ειδικό σε θέματα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και να πάρει την απόφαση της χωρίς να νιώθει καμία ντροπή…! Σύντομα θα ανεβάσω stories για να σας λυθούν κι άλλες απορίες (μιας και έχω εκατοντάδες μηνύματα από εσάς).

    Κορίτσια μου… σε όλες τις γυναίκες που για τον οποιονδήποτε λόγο θέλουν ή πρέπει να αναβάλουν τη μητρότητα, να το κάνουν. Είναι δικαίωμά τους, είναι επιλογή τους.

    Εγώ νιώθω πως έκανα στον εαυτό μου το μεγαλύτερο δώρο!!! Και από δω και πέρα όλα θα πάνε καλύτερα απ’ ότι ονειρεύομαι…», έγραψε στο Instagram.

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

    Διαβάστε επίσης:

    Κατερίνα Καινούργιου: Τον επόμενο μήνα σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων

    Κατερίνα Καινούργιου: Ο la vita e bella εφοπλιστής και ο διακαής πόθος της παρουσιάστριας

    Κατερίνα Καινούργιου: Νέα υπονοούμενα για τον χωρισμό της από τον εφοπλιστή (video)



    ΣΧΟΛΙΑ