• LIFE&STYLE

    Κατερίνα Καινούργιου: Νέα υπονοούμενα για τον χωρισμό της από τον εφοπλιστή (video)

    • NewsRoom
    Κατερίνα Καινούργιου και Νίκος Κοκλώνης

    Κατερίνα Καινούργιου και Νίκος Κοκλώνης


    Τη γιορτή της έχει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία φαίνεται να μην περνάει και την καλύτερη φάση στην προσωπική της ζωή.

    Μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA, η παρουσιάστρια άφησε νέα υπονοούμενα που οδηγούν όλους να πιστέψουν ότι χώρισε οριστικά από τον εφοπλιστή, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

    Καλεσμένη στην Super Κατερίνα ήταν η Λάουρα Νάργες, η οποία αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι. Τότε η παρουσιάστρια του ALPHA σχολίασε: «Ξέρεις τι με συγκίνησε πολύ; Που είδα ότι στο J2US ήταν στο πλευρό σου. Πού τον βρήκες πού συχνάζει να βρω κι εγώ έναν»;

    Λίγο αργότερα, κι ενώ ο Νίκος Κοκλώνης βγήκε στον αέρα της εκπομπής μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης για να της κάνει έκπληξη, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

    «Στα πόδια σου έκλαιγα με τον χωρισμό μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Στα πόδια σου πέρναγα δύσκολα πέρυσι, όλα μαζί, έτσι θα είμαστε», δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντάει: «Κι εγώ στα πόδια σου κλαίω φέτος, στον καναπέ σου».

    Ο Χάρης Βαρθακούρης, ήταν ο επόμενος που ευχήθηκε στην Κατερίνα για τη γιορτή της, ο οποίος μάλιστα, αναφέρθηκε στη δισκογραφική του πορεία, λέγοντας ότι: «Έχω 11 χρόνια να βγάλω δίσκο γιατί έλεγα όλο αύριο και αύριο, περνούσαν οι μέρες, δεν το καταλάβαινα».

    «Κι εγώ το ίδιο κάνω. Λέω θα κάνω οικογένεια και θα κάνω οικογένεια… Πέρασαν πολλά και τίποτα», απάντησε εκείνη.

    Και στο φινάλε, είπε στους τηλεθεατές: «Είμαι λίγο περίεργα ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα, αλλά σήμερα με κάνατε τόσο χαρούμενη»!

    Διαβάστε επίσης:

    Περνάει και μόνος του καλά ο εφοπλιστής Φίλιππος Τσαγκρίδης

    Κατερίνα Καινούργιου: Το ποίημα όλο υπονοούμενα και τα αρνητικά σχόλια στα social media

    Σύννεφα στη σχέση Καινούργιου – Τσαγκρίδη



    ΣΧΟΛΙΑ