• LIFE&STYLE

    Κατερίνα Καινούργιου για Μπάρκα: Ανήθικο αυτό που έκανε – Τον αγαπώ ακόμα τον Τσαγκρίδη

    • NewsRoom
    Η Κατερίνα Καινούργιου στο Happy Day, το πρωί της Πέμπτης

    Η Κατερίνα Καινούργιου στο Happy Day


    Για πρώτη φορά η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ανοιχτά για τα όσα συνέβησαν με τον πρώην σύντροφό της και εφοπλιστή, Φίλιππο Τσαγκρίδη και την παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα, η οποία υπήρξε φίλη της.

    Η λαμπερή παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του εφοπλιστή και της παρουσιάστριας και πώς ένιωσε μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε με τους δύο να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά.

    «Αυτό που είμαι αυθόρμητη που έχει κάνει καλό, αλλά μου έχει κάνει και πολύ κακό» δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

    Και συνέχισε: «Έχω κάνει λάθη και το έχω πληρώσει. Γράφονται τόσα πολλά συνέχεια που δεν δίνω σημασία. Το όνειρό μου είναι να κάνω οικογένεια, μπορεί να έρθει, μπορεί και να μην έρθει. Δεν σημαίνει ότι είσαι απεγνωσμένη σε ηλικία 39 ετών. Σίγουρα μέχρι στιγμής έχω κάνει λάθος επιλογές για να μην έχει προχωρήσει κάποια σχέση. Πιστεύω ότι θα μου έρθει κάτι πολύ καλό».

    Για τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η παρουσιάστρια τόνισε: «Πολύ συνειδητά δεν μίλησα γιατί ήθελα να σεβαστώ τον εαυτό μου και τους τηλεθεατές στην εκπομπή. Συνδέθηκα πάρα πολύ μαζί του και ακόμα τον αγαπάω. Με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό που έγινε».

    Συνέχισε λέγοντας πως «Κολλητές δεν ήμασταν όντως. Όμως όταν έναν άνθρωπο. Τον Φίλιππο τον γνώρισε από μένα. Τον γνώρισε σε μία περίοδο που έκλαιγα για τον Φίλιππο. Το θεωρώ και ανήθικο. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι δεν μου έστειλε ένα μήνυμα μετά, ότι ήταν λάθος μου».

    Και πρόσθεσε: «Με τον Φίλιππο μίλησα. Με τη Δανάη ποτέ. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή φίλο φίλης σου δεν τον αγγίζεις, έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, μπορεί έτσι να έχει μεγαλώσει. Δεν αλλάζει για μένα ακόμα και αν με πάρει τηλέφωνο. Για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι delete».

    Δείτε βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Λάκη Λαζόπουλο – Αποχώρησε από την εκπομπή της (video)

    Με πεσμένη διάθεση η Κατερίνα Καινούργιου – «Έχω ένα θεματάκι, με συγχωρείτε…»

    Φίλιππος Τσαγκρίδης και Κατερίνα Καινούργιου μίλησαν μετά το βίντεο με την Μπάρκα



    ΣΧΟΛΙΑ