• LIFE&STYLE

    Καταρρίπτουμε 3 μύθους του αντρικού καλοκαιρινού στυλ


    Τόσο στο γυναικείο όσο και στο αντρικό στυλ, όπως και σε δεκάδες άλλους τομείς, υπάρχουν μερικοί μύθοι που τείνουμε, όχι μόνο να πιστεύουμε, αλλά και να ακολουθούμε πιστά! Τα πράγματα, όμως, δεν είναι πάντα έτσι, γι΄αυτό και εμείς καταρρίπτουμε παρακάτω τρεις μύθους του αντρικού καλοκαιρινού στυλ, ώστε οι άντρες να αναθεωρήσουν τα looks τους και να αισθανθούν πιο ελεύθεροι φέτος ως προς το ντύσιμό τους.

    Μύθος 1: Τα φλοράλ μοτίβα δεν είναι αντρικά

    Φυσικά και πρόκειται για στερεότυπο, αφού τα φλοράλ μοτίβα και σχέδια έχουν επιστρέψει στη μόδα τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν κοντομάνικα φλοράλ πουκάμισα, τα οποία είναι πανέμορφα και πάρα πολύ στυλάτα. Το φλοράλ δίνει στο ντύσιμό σου άλλο αέρα, αποτυπώνει την τόλμη σου τόσο στο look όσο και στη ζωή και σε μετατρέπει σε έναν “καλοκαιρινό θεό”. Άλλωστε, υπάρχουν σε πολλά χρώματα και σχέδια (μικρά ή μεγαλύτερα λουλούδια κλπ), οπότε μπορείς να βρεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητά σου.

    Μύθος 2: Ο συνδυασμός πράσινο-μπλε είναι αταίριαστος

    Αντιθέτως, πρόκειται για δύο καλοκαιρινά χρώματα που αν συνδυαστούν σωστά, μπορούν να προσφέρουν άψογα αποτελέσματα. Το θέμα είναι να βρείτε και να ταιριάξετε τις σωστές αποχρώσεις. Αν για παράδειγμα το μπλε και το πράσινο είναι σε έντονους τόνους και είναι “έξω” από εσάς, μπορείτε να πειραματιστείτε με τις αποχρώσεις του navy blue, του πετρόλ, του τυρκουάζ, του γαλάζιου. Το σίγουρο είναι πως θα κάνετε εντύπωση με αυτά τα όμορφα και άκρως καλοκαιρινά χρώματα.

    Μύθος 3: Τα σανδάλια είναι μόνο για τα γυναικεία πόδια

    Κι όμως! Υπάρχουν πολύ όμορφα και στυλάτα αντρικά σανδάλια, τα οποία μπορούν να σου χαρίσουν ένα ολοκληρωμένο και μοδάτο look. Πρόσεξε, μιλάμε για σανδάλια, όχι για σαγιονάρες. Θα σου προτείναμε, λοιπόν, σανδάλια σε δερμάτινες υφές και, κυρίως, εκείνα που έχουν πιο φαρδιές λωρίδες, καθώς ταιριάζουν καλύτερα στο αντρικό πόδι. Δες κάποια παραδείγματα παρακάτω.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τρία tips για να μειώσετε τον ιδρώτα σας το καλοκαίρι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άντρες: Τρεις απλοί τρόποι για να δυναμώσετε το σπέρμα σας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ZARA: 10+1 στιλάτες αντρικές βερμούδες για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!



    ΣΧΟΛΙΑ