• LIFE&STYLE

    Άντρες: Τρεις απλοί τρόποι για να δυναμώσετε το σπέρμα σας

    άντρας


    Ίσως να ανήκετε στην κατηγορία των αντρών, που αποφάσισαν πως βρίσκονται στην ιδανική περίοδο για να γίνουν μπαμπάδες. Στην περίπτωση αυτή, πώς θα διευκολύνετε τον εαυτό σας στη διαδικασία απόκτησης ενός παιδιού; Υπάρχουν κάποιοι απλοί τρόποι, που μπορούν να βοηθήσουν και να ενδυναμώσουν το σπέρμα σας, ώστε οι πιθανότητες να είναι περισσότερες. Στην ουσία, πρόκειται για καθημερινά πράγματα, τα οποία ίσως να μην σας έχουν περάσει απ΄το μυαλό ότι είναι βοηθητικά, όπως και πράγματα τα οποία θα πρέπει να αποφεύγετε στην καθημερινή σας ζωή. Δείτε παρακάτω τρεις απλούς τρόπους για να αυξήσετε τις πιθανότητες να γίνετε μπαμπάδες.

    1. Να αποφεύγετε τα στενά ρούχα και εσώρουχα

    Κι όμως. Τα κολλητά εσώρουχα ή τα στενά παντελόνια και τζιν, προκαλούν υπερθέρμανση των όρχεων, κάτι που δεν είναι καλό να συμβαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Προτιμήσετε πιο χαλαρά εσώρουχα, που δεν θα πιέζουν την ευαίσθητη περιοχή σας.

    2. Να τρώτε φρούτα και λαχανικά

    Τα φρούτα και τα λαχανικά περιέχουν πολλά αντιοξειδωτικά, τα οποία με τη σειρά τους μπορούν να βοηθήσουν στη μεγαλύτερη συγκέντρωση σπέρματος. Άρα καλό θα είναι να τα εντάξετε στην καθημερινή σας διατροφή.

    3. Να μην καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ

    Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως το αλκοόλ είναι τοξικό για το αντρικό σπέρμα. Έτσι, θα προτείναμε να μειώσετε το αλκοόλ, αν είστε από αυτούς που καταναλώνουν πολύ μεγάλες ποσότητες. Δεν χρειάζεται να το κόψετε εντελώς, απλώς να το περιορίσετε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το παράδοξο της φυσικής δραστηριότητας: Πότε συνδέεται με πρόωρο θάνατο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: 10+1 στιλάτες αντρικές βερμούδες για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η&Μ: 15 οικονομικά καλοκαιρινά κοσμήματα που θα απογειώσουν το στυλ σας!



    ΣΧΟΛΙΑ