• LIFE&STYLE

    Κάνιε Γουέστ: «Αντιλήφθηκα ότι με χρησιμοποιούσαν, απομακρύνομαι από την πολιτική»

    • NewsRoom
    τραμπ-κανιε

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο Κάνιε Γουέστ στον Λευκό Οίκο


    Τρεις εβδομάδες μετά την ιδιότυπη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, ο ράπερ Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να «απομακρυνθεί» από την πολιτική -τουλάχιστον προς το παρόν.

    Ο Γουέστ, ένας από τους διασημότερους υποστηρικτές του Τραμπ και σύζυγος της τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν, πήρε επίσης αποστάσεις από μια νέα εκστρατεία, την αποκαλούμενη Blexit, που καλεί τους Αφροαμερικανούς να εγκαταλείψουν το Δημοκρατικό Κόμμα.

    Σε μια ανάρτησή του στο Twitter, ο Κάνιε Γουέστ υποστηρίζει ότι «τον χρησιμοποιούν» για να περνούν μηνύματα στα οποία ο ίδιος δεν πιστεύει.

    Την εκστρατεία Blexit προωθεί η συντηρητική σχολιάστρια Κάντας Όουενς, που πριν από μερικές ημέρες παρουσίασε μια σειρά από μπλουζάκια που υποτίθεται ότι σχεδίασε ο ράπερ, κάτι που ο ίδιος διαψεύδει. Υποστηρίζει ότι ο ίδιος απλώς σύστησε στην Όουενς τον άνθρωπο που έφτιαξε το λογότυπο και ότι «ουδέποτε ήθελε οποιαδήποτε σχέση με το Blexit».

    τραμπ-κανιε
    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο Κάνιε Γουέστ στον Λευκό Οίκο

    Γράφοντας στα 28,7 εκατομμύρια των ακολούθων του στο Twitter, ο μουσικός σημείωσε: «Τα μάτια μου τώρα άνοιξαν και αντιλήφθηκα ότι με χρησιμοποιούσαν για να διαδίδουν μηνύματα που δεν πιστεύω. Απομακρύνομαι από την πολιτική και επικεντρώνομαι πλήρως στην καριέρα μου».

    Προσπαθώντας εξάλλου να εξηγήσει γιατί υποστηρίζει τον Τραμπ, που έχει κατηγορηθεί για ρατσιστικά σχόλια, ανέφερε ότι «στηρίζει τη δημιουργία θέσεων εργασίας και τις ευκαιρίες για τους ανθρώπους που τις χρειάζονται περισσότερο».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλη η Μαγγίρα στο My Style Rocks: «Ντύθηκες Κέιτ Μίντλετον!» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αποκαλυπτική σιθρού φούστα της Μέγκαν Μαρκλ προκάλεσε αντιδράσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Manolo Blahnik ανοίγει μπουτίκ στο Παρίσι – Η συναρπαστική ζωή του «μάγου των παπουτσιών»



    ΣΧΟΛΙΑ