ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι συντελεστές της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» ξαφνιάζουν τους τηλεθεατές με τις εκπλήξεις τους.
Μέσα από ένα γνώριμο και αγαπημένο τραγούδι της Ρίτας Σακελλαρίου, η «Βάνια» θέλησε να γυρίσει τους τηλεθεατές στις παλιές ένδοξες εποχές της νυχτερινής ζωής. Τότε που το κέφι ανέβαινε στο λεπτό, το αλκοόλ έρεε άφθονο και τα πιάτα έσπαγαν στο λεπτό.
Πιο συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, έμοιαζε βγαλμένο από την βραβευμένη ταινία «Όλα είναι δρόμος» με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αρμένη.
Ένα φιλμ στο οποίο πρωταγωνιστούσε το θρυλικό νυχτερινό μαγαζί “Βιετνάμ”, μια επιγραφή που παρατηρήσαμε και στο πλατό της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ.
Ώσπου, βέβαια, ακούστηκε ο γνωστή ατάκα «Ηλία ρίχτο»! Τότε ένα κλαρκ εισέβαλε στο πλατό και το έριξε!
Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που εισέρχεται το κλαρκ στο πλατό:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=I0zMNWijblA&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι ΗΠΑ χτύπησαν το Φορντό και άλλες δύο πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν
- Ά. Γεωργιάδης: 4+1 μεταρρυθμίσεις για καλύτερες παροχές υγείας
- Χρειαζόμαστε θεσμική ώθηση για τη δίκαιη αύξηση μισθών και διαθέσιμου εισοδήματος
- Γεύσεις και Μνήμες από την Άντζελα Γκερέκου, το dinner στην οικία Τσάκου-Κριθαριώτη, το party του StyleCycle στο ΕΜΣΤ, The Pop Up Project καλοκαιρινό event, «Il Giardino Segreto» στο ATRIUM
