ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι συντελεστές της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» ξαφνιάζουν τους τηλεθεατές με τις εκπλήξεις τους.
Μέσα από ένα γνώριμο και αγαπημένο τραγούδι της Ρίτας Σακελλαρίου, η «Βάνια» θέλησε να γυρίσει τους τηλεθεατές στις παλιές ένδοξες εποχές της νυχτερινής ζωής. Τότε που το κέφι ανέβαινε στο λεπτό, το αλκοόλ έρεε άφθονο και τα πιάτα έσπαγαν στο λεπτό.
Πιο συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, έμοιαζε βγαλμένο από την βραβευμένη ταινία «Όλα είναι δρόμος» με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αρμένη.
Ένα φιλμ στο οποίο πρωταγωνιστούσε το θρυλικό νυχτερινό μαγαζί “Βιετνάμ”, μια επιγραφή που παρατηρήσαμε και στο πλατό της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ.
Ώσπου, βέβαια, ακούστηκε ο γνωστή ατάκα «Ηλία ρίχτο»! Τότε ένα κλαρκ εισέβαλε στο πλατό και το έριξε!
Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που εισέρχεται το κλαρκ στο πλατό:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=I0zMNWijblA&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιάννης Βαρβιτσιώτης: Πέθανε το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ σε ηλικία 93 ετών, την ημέρα των γενεθλίων του
- Τραγωδία στην Ψάθα: Νεκρό το δεύτερο πλήρωμα μετά την σύγκρουση των δύο ελικοπτέρων στην μεγάλη φωτιά των Μεγάρων
- Πολιτική Προστασία: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια
- OPEC: Αυξάνει την παραγωγή πετρελαίου από τον Σεπτέμβριο και ολοκληρώνει την άρση εθελοντικών περικοπών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.